x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Andreea Berecleanu

Astăzi e ziua ta: Andreea Berecleanu

de Luminiţa Ciobanu    |    24 Mar 2015   •   00:16
Astăzi e ziua ta: Andreea Berecleanu

Mă bucur de fiecare clipă dăruită

Jurnalista Andreea Berecleanu îşi sărbătoreşte la 24 martie ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

Viaţa este “motorul” care o determină să meargă înainte oricât i-ar fi de greu şi nu întâmplător: “Viaţa este un dar, nu e o vorbă-n vânt! E cel mai simplu să te lamentezi, să-ţi deplângi neajunsurile, să dai vina pe alţii. Eu cunosc oameni care nici nu câştigă averi, care au destule probleme de sănătate, dar care nu uită să lupte în fiecare zi zâmbind. Ei pot fi un exemplu pentru mine dar şi pentru copiii mei!”.  

“Sunt două feluri de a-ţi trăi viaţa: unul de a crede că nimic nu este un miracol, al doilea, ca şi când totul este un miracol”. Din ce categorie face parte Andreea Berecleanu? “Poate e greu de înţeles, dar fac parte din ambele categorii. Restul, e filosofie!”, spune zâmbind.

ÎI este greu să decidă în privinţa celui mai frumos moment petrecut în ultimul an din motive obiective: “Au fost multe clipe de fericire, aduse de o stare de bine, de bărbatul care mă iubeşte, de copiii mei buni, de părinţii mei frumoşi care îmi sunt alături mereu, de bunica mea puternică, de prietenii mei luminoşi...”

Un gand la ceas aniversar: “Ieri aveam 39, azi 40, mâine 41... Sunt la jumătatea vieţii şi mă bucur de fiecare clipă dăruită!”

 

 

×