x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Cătălina Ponor

Astăzi e ziua ta: Cătălina Ponor

19 Aug 2012   •   21:00
Astăzi e ziua ta: Cătălina Ponor

Gimnastica ultimilor ani se confunda cu imaginea Catalinei Ponor, o sportiva de exceptie a Romaniei. Ne-a umplut sufletele de bucurie cu medaliile pe care le-a obtinut de-a lungul carierei sale. A pus capat, pentru moment, dansului de pe aparate la Jocurile Olimpice de la Londra, acolo unde a castigat bronzul in concursul pe echipe si argintul la sol.

Cele mai frumoase clipe ale carierei le-a trait la Atena, in 2004, atunci cand a devenit tripla campioana olimpica. A obtinut aurul la barna si la sol, dar si in proba pe echipe. Dintre fetele de atunci, Catalina Ponor este singura gimnasta care a mers anul acesta sa se bata pentru glorie la Londra.

"Nu stiu ce voi face, VREAU SA MA ODIHNESC"
"Orice sportiv care participa la Jocurile Olimpice trebuie considerat invingator. Acolo sunt cei mai buni sportivi din lume, acolo simti ca nu faci degeaba sport. Daca mai si castigi vreo medalie, te simti fantastic. Cele mai frumoase clipe din cariera le-am trait de fiecare data la Jocurile Olimpice. La Atena am luat trei medalii de aur. Ar fi fost extraordinar daca as fi reusit acest lucru si la Londra. Stiam ca acest lucru este aproape irealizabil, dar m-am luptat cat am putut eu de mult. Am muncit pentru mine, pentru Romania si pentru cei care au fost mereu alaturi de mine. Deocamdata, pentru mine este important sa imi iau o vacanta, sa ma recreez un pic, sa ma detasez de tot ce a fost. Pentru ca au fost niste zile destul de stresante, destul de incarcate. Si dupa aceasta vacanta de relaxare o sa trebuiasca sa am discutii cu fiecare in parte, in special cu antrenorii, dupa care cu Federatia si mai apoi cu COSR. In privinta participarii la Mondialele din 2013, nu spun nici da, nu spun nici nu. Deocamdata este intre. Deocamdata nu stiu ce voi face, voi vedea dupa vacanta", spune Catalina Ponor.

Sportiva clubului Dinamo Bucuresti implineste astazi 25 de ani. Jurnalul National ii ureaza La Multi Ani sportivei care a obtinut cele mai mari performante pentru gimnastica romaneasca in ultimii zece ani.

×