x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Corina Chiriac!

Astăzi e ziua ta... Corina Chiriac!

26 Oct 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Corina Chiriac!

Una dintre cele mai iubite artiste autohtone, o fiinţă cu totul specială, Corina Chiriac îşi săr­bătoreşte astăzi ziua de naştere. La mulţi ani!



5327-105030-corinachiriac.jpg"M-am dăruit meseriei mele cu totul..."
"Muncesc, din fericire cu drag şi spor! Alături de doamna Florentina Satmari am pregătit o ediţie specială a emisiunii «Să v-amintiţi duminica!» la Naţional Tv, care va intra (a intrat) duminică, 25 octombrie, pregătesc o serie de apariţii la Antena 1 chiar astăzi şi subliniez că sunt foarte flatată că mă pot sărbători cu spectatori şi telespectatori deopotrivă. În plus, pregătesc o participare deosebită în cadrul Festivalului de Romanţe «Crizantema de Aur» de la Târgovişte în perioada 28-30 octombrie, care va fi difuzat pe Favorit. Nu e rău, nu-i aşa?!

Privind în urmă şi înainte... Se vede foarte bine, Doamne ajută să rămână aşa, şi anume: lucrez în continuare împreună cu foarte talentatul compozitor Nicolae Caragea la CD-ul nostru viitor.
Va fi un CD de excepţie în cariera mea. Melodiile, 16 la număr, toate noi, create special pentru acest CD, deci în primă audiţie, sunt compuse de dl Caragea, iar textele îmi aparţin în totalitate. CD-ul se va numi «O rochie de mireasă».

Alţi artişti, bărbaţi, au dedicat deja câte o melodie miresei în general, dar este pentru prima oară când o artistă de gen feminin dedică un cântec acestui special eveniment din viaţa oricui, şi anume nunta religioasă care presupune o frumoasă rochie de mireasă! Nu mă îndoiesc că această splendidă melodie va deveni curând fa­vo­rita tuturor femeilor şi a domnilor care ur­mea­ză să se bucure de mireasa lor!

Cele mai importante lucruri pe care le-am învăţat de-a lungul carierei mele... Să supravieţuiesc ţinând piept adversităţilor mize­rabile ale destinului! Şi să fac asta fără a călca pe cadavrele altora, fără să-mi calc foarte tare în picioare principiile cele bune şi fără să mă îmbătrânească în suflet suferinţa, că nimeni de pe planeta asta nu e, din păcate, scutit de amărăciuni... Dar, cu multă credinţă, rugăciune şi ajutor de la bunul Dumnezeu e nevoie să ne dovedim merituoşi de ajutorul divin şi astfel să învingem. Mă felicit pentru dragostea cu care m-am dăruit meseriei mele, care categoric a fost o vocaţie aparte. Mă mustru că am amânat mereu împlinirea unei familii, punând întotdeauna cariera pe primul plan... Dar poate că nu e timpul complet pierdut să repar ceea ce nu am, fără să renunţ la ceea ce am! Prea multe vrei să ştii! Tot artistă aş fi şi în vieţile viitoare. Unde? Tot într-o ţară latină, cu oameni calzi, nebuni şi pupăcioşi! De ce ar trebui să se mai nască un­deva, din nou, Corina Chiriac? Păi asta e simplu: ca să bucur şi alte generaţii de spectatori...
Că probleme vor avea şi alţii din alte vremuri!

Totdeauna am iubit muzica indiferent de gen, zilele senine, animalele, florile albe, sunetul clopotelor mari de biserică şi zâmbetul ochilor frumoşi! Asta nu se va schimba!

Un eveniment pe care l-am tot aşteptat şi-mi doresc nespus să se întâmple... Un partener sincer şi iubitor de viaţă, care s-o iubească mai ales pe Corina cea de acasă, dar să o placă şi pe Corina Chiriac de pe scenă!

Cele mai frumoase amintiri ale vieţii mele... Greu de ales... Poate cum mi-am serbat ziua de naştere în Cuba cu ani în urmă, pe plaja de la Varadero, în apa Caraibelor, sub palmieri ca în reclame şi desfăcând o sticlă de şampanie ce se încălzise deja... sau cântând la Sala Lujnikih din Moscova, cea cu unsprezece mii de spectatori care mă serbau că împlineam 30 de ani! Sau altă dată la Leningrad, pe un frig de minus 25 de gra­de, admiram câteva lebede albe care zburau pa­ralel cu un ţărm înzăpezit, dar îmbăiat în soare...
De ce mi-e dor de ziua mea? Asta nu pot să vă spun, că dacă spun, te pomeneşti că nu se mai împlineşte!"

×
Subiecte în articol: calendar