x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar “Astăzi e ziua ta...” - Crina Abrudan

“Astăzi e ziua ta...” - Crina Abrudan

de Ramona Vintila    |    17 Ian 2008   •   00:00
“Astăzi e ziua ta...” - Crina Abrudan

“De când eram copil, pentru mine Sărbătorile începeau o dată cu Sfântul Nicolae, când aşteptam darurile pe care Moşul mi le lăsa în cizmuliţe.

“Văd lumea doar în alb şi negru...”

 

“De când eram copil, pentru mine Sărbătorile începeau o dată cu Sfântul Nicolae, când aşteptam darurile pe care Moşul mi le lăsa în cizmuliţe. Urma apoi Crăciunul, Revelionul şi apoi începeau zilele mele. Onomastica de Sfântul Ion, pentru că primul meu nume este Ioana, şi apoi ziua de naştere”, a mărturisit prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena1. Crina Abrudan împlineşte astăzi 30 de ani.

 

“Sunt un om vesel în general. Mai am şi zilele mele mai puţin bune, când mă apasă câte ceva şi când e mai bine ca omul să mă lase în pace cu gândurile mele. Cred că mi-e cam greu să găsesc calea de mijloc. În tot ceea ce fac. Ori sunt veselă, ori tristă. Vreau ori totul, ori nimic. Văd lumea doar în alb şi negru, nu prea găsesc griul. Aşa e şi cu norocul în viaţa mea. Se întâmplă să am foarte mare noroc sau să am foarte mare ghinion. Am început să lucrez în televiziune în urmă cu şapte ani. Dacă e să spun că am făcut vreun sacrificiu pentru cariera mea, acela ar fi faptul că acum sunt singură şi departe de casă. Singurătatea nu ţine doar de faptul că m-am dedicat carierei, dar au fost ani de zile în care viaţa personală a contat foarte puţin. Sau chiar deloc. Dar nu intru în panică, am tot timpul înainte. Pentru mine trecerea anilor a însemnat realizarea celor mai importante lucruri pe care mi le-am propus.

 

Dacă aş avea şansa să dau timpul înapoi nu ştiu exact ce aş schimba. Probabil aş fi vrut să am mai multă încredere în mine, pe plan profesional, şi probabil ar fi trebuit să vin mai repede în Bucureşti. În rest, cred că nu aş mai face anumite greşeli din care am avut multe de învăţat. Dar viaţa ar fi prea uşoară dacă am putea să o trăim şi apoi să dăm timpul înapoi şi eventual să o retrăim cu experienţa acumulată, ştiind ce urmează să ni se întâmple. Nu ştiu unde m-aş vedea peste zece ani, nici nu vreau să mă gândesc. Nu ştii niciodată ce surpriză îţi oferă viitorul. Profesional mă văd poate tot în televiziune. Mi-e greu să cred că voi face vreodată altceva. Pe plan personal, peste zece ani m-aş vedea în mijlocul unei familii frumoase. Cu doi sau chiar trei copii. De ziua mea voi da o petrecere la care mi-am invitat prietenii şi colegii. Nu am mai făcut asta de mulţi ani. Dar anul ăsta, cred că merit să fac o petrecere. Doar odată-n viaţă împlineşti 30 de ani!

Ce-i doresc Crinei Abrudan de ziua ei? Să fie fericită. Noul an de viaţă să îmi aducă multe lucruri frumoase. Profesional sunt, cred, cel mai mare critic al meu şi nu sunt niciodată mulţumită cu ceea ce am, vreau întotdeauna mai mult. Nu sunt niciodată mulţumită cu ceea ce fac, vreau întotdeauna să fac totul mai bine. Cred că e timpul să îmi doresc ca şi pe plan personal să se mai schimbe câte ceva în viaţa mea.”

 

Dificultate...

“Mi-e cam greu să găsesc calea de mijloc. În tot ceea ce fac. Ori sunt veselă, ori tristă. Vreau ori totul, ori nimic...”

Crina Abrudan prezentatoare tv

×
Subiecte în articol: calendar