x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta..." - Cristiana Copos

"Astăzi e ziua ta..." - Cristiana Copos

de Ramona Vintila    |    10 Dec 2007   •   00:00
"Astăzi e ziua ta..." - Cristiana Copos

Este o femeie de afaceri de succes şi, cu toate acestea, are o calitate ce o diferenţiază in această lume... modestia. Cristiana Copos işi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere.

"Romănia chiar este loc de performanţă"

Este o femeie de afaceri de succes şi, cu toate acestea, are o calitate ce o diferenţiază in această lume... modestia. Cristiana Copos işi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere.

"Cred că reuşesc să mă impun prin cinste, corectitudine, invăţătură susţinută zi de zi, o perfecţionare susţinută permanent intr-o lume in care domină bărbaţii. Cred că este foarte important ca ceea ce spui să respecţi şi să te ţii de cuvănt. Am crescut alături de soţul meu. Cred că imaginea pe care o aveţi dumneavoastră despre el este cea creată de cei din jurul nostru şi de media in special. Este un om normal, poate mult mai ocupat decăt alţii. Avănd in vedere că şi eu sunt la fel de ocupată, nu mi se pare nimic deosebit.

Fiica mea va fi un om de afaceri pe care poţi să te bazezi şi va fi mult mai informată şi mai invăţată decăt mine. Sfătuiesc orice romăn, indiferent de vărstă, să rămănă in ţara lui, pentru că in primul rănd ai o datorie morală faţă de ţara in care te-ai născut. Sfătuiesc tinerii să inveţe căt mai mult in străinătate pentru ca decalajul de informare pe care l-am avut noi să fie din ce in ce mai mic. Ii sfătuiesc să se intoarcă in ţară şi să facă performanţă, pentru că aici chiar este loc de performanţă.

Cea mai mare implinire a mea este copilul meu. Din punct de vedere profesional, «ANA» este cea mai mare realizare, pentru că a fost concepţia mea şi cu ea mă măndresc. Mă măndresc cu toate lucrurile pe care le-am făcut oamenilor şi de care ei s-au bucurat. In special mă bucur de cătă sănătate am reuşit să le aduc unora dintre ei.

Cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iau a fost momentul in care a trebuit să mă las de informatică şi să mă apuc de prăjituri in prima fază, la prima cărămidă a «ANA». Am făcut sacrificii personale, dar nu mi-am neglijat niciodată familia. Mi-am neglijat timpul pe care poate ar fi trebuit să mi-l aloc mie. Mi-am neglijat toate vacanţele de pănă acum şi probabil că imi voi mai neglija multe altele de aici incolo. O carte despre viaţa mea ar ieşi o carte foarte serioasă, dar cu multe accente de comedie datorită intămplărilor prin care am trecut şi modului in care am ştiut să trec peste obstacole.

In adolescenţă, avănd in vedere că eram pe vremea comunismului, imi doream foarte mult să fac mai mult pentru societatea noastră, să pot să inlătur multe dintre nedreptăţile care se făceau atunci oamenilor care nu erau ai cuiva cu poziţie şi să pot să aduc căt mai multă fericire celor din jurul meu. Acum am aceleaşi vise. Multe dintre ele le-am implinit, multe sunt pe cale să le implinesc. Imi doresc ca proiectele pe care le-am inceput să prindă contur, in special proiectele imobiliare care sunt o incercare destul de mare pentru noi, insă cel mai mult vreau să văd că societatea asta infloreşte pe zi ce trece."

×
Subiecte în articol: calendar