x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Dan Grecu

Astăzi e ziua ta, Dan Grecu

de Ramona Vintila    |    26 Sep 2013   •   10:06
Astăzi e ziua ta, Dan Grecu
Sursa foto: DRAGOS ROBATZCHI/JURNALUL NATIONAL

Vicepreşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică şi arbitru internaţional, cel care a adus României prima medalie la gimnastică masculină şi primul campion mondial din gimnastica românească, Dan Grecu împlineşte astăzi 63 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

“Am adus recorduri în istoria gimnasticii masculine româneşti. Îmi reproşez că nu am putut mai mult”
La 8 ani păşea într-o sală de gimnastică. “Mi-a plăcut ceea ce făceam, iar când faci ceea ce simţi că te reprezintă parcă timpul trece mai uşor. Nu ştiu dacă cei peste 54 de ani dedicaţi gimnasticii sunt mulţi, dar am multe satisfacţii când privesc în urmă la tot ce a fost”, mărturisea fosta glorie a gimnasticii masculine româneşti.
“Au fost multe momente frumoase în viaţa mea, dar în ultimul an nu prea mă laud cu realizări deosebite. Am pentru ce să mă felicit, fără lipsă de modestie. Am dus gimnastica masculină la nişte performanţe deosebite, recorduri în istoria gimnasticii masculine româneşti. Îmi reproşez că nu am putut mai mult.
În perioada în care făcem eu sport, lucrurile se făceau cu mai multă pasiune. Între timp, pasiunea s-a pierdut... probabil. Cred că sportul românesc ar trebui puţin revigorat.
La acest început de an de viaţă, îmi doresc să-mi fie familia sănătoasă şi succese pentru gimnastica masculină românească.”

×
Subiecte în articol: Dan Grecu