x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar “Astăzi e ziua ta...”: Dana Săvuică

“Astăzi e ziua ta...”: Dana Săvuică

de Ramona Vintila    |    23 Ian 2008   •   00:00
“Astăzi e ziua ta...”: Dana Săvuică

Dana Săvuică,la 38 de ani...

Dana Săvuică,la 38 de ani...

“23 ianuarie m-a prins la birou, închizând revista Eve, numărul din februarie. Este o întreagă agitaţie, toată echipa lucrează şi în acelaşi timp aud voci care probabil şoptesc încet despre cadourile ce le voi primi în seara asta. Dana Săvuică este o femeie care se bucură de viaţă, este îndrăgostită de familia ei, este loială prietenilor şi pune pasiune în tot ceea ce face. Este femeia care nu minte atunci când îşi spune vârsta, nu suportă falsitatea lumii mondene, nu dă curs mizeriilor scrise despre ea şi familia ei. Se bucură de tot ceea ce îi rezervă viaţa, îşi învaţă copilul să «înveţe din greşeli» şi este o adevărată Vărsătoare, adică un deschizător de drumuri, plin de curaj, ambiţie şi dedicaţie.

Întotdeauna m-am considerat mai degrabă o femeie cu o frumuseţe spirituală, deşi lucrez într-un domeniu care pune accent pe frumuseţea exterioară. Am reuşit prin meseria pe care o practic de mulţi ani, model şi agent de modele, să învăţ să folosesc atuurile frumuseţii fizice ca să îmi clădesc o carieră sau ca să mă bucur de imaginea proiectată în mintea celor care ridică la rang de vedetă o femeie numai pe considerentele acestui tip de frumuseţe. Presupun că aş reuşi să manipulez lumea folosind trucurile frumuseţii exterioare, dar acea lume pe mine nu mă încălzeşte. Mai degrabă îmi dă fiori. Prefer să mă înconjor de oa­meni inteligenţi şi să îmi arăt latura profundă, cea pe care nu mulţi o cunosc, pentru că nu au me­ritat să le-o arăt. Din acest considerent, simt că este greu să fii o fe­meie frumoasă în ochii unor indolenţi.

Pentru mine, scurgerea anilor a însemnat o maturitate pe care o îmbrăţişez. Mă bucur atunci când copilul meu vine să-mi ceară sfatul sau ieşim ca două prietene şi nu se simte că ar fi vreo mare diferenţă de vârstă. Totul este în puterea minţii noastre. Depinde numai de noi cât de «tineri sau de bătrâni» suntem cu adevărat.

Deja mi s-a propus să scriu o carte despre viaţa mea alături de cea a tatălui meu, diplomat de ca­rieră şi ambasador plin în nouă ţări. Am avut o viaţă fantastică şi am multe poveşti interesante. Nu cred însă că acum este momentul să apar cu aşa ceva, mai ales că acum este o invazie de acest gen de cărţi scrise de vedete. De obicei aştept, nu-mi place să merg după val. Îmi place să fiu pe val, pe acela mai micuţ, care se distinge de celelalte prin răbdare şi modestie.

Îmi doresc să am parte de toată dragostea familiei mele, îmi doresc sănătate şi succes cu revista Eve, al cărei director editorial am devenit. Este un proiect extrem de ambiţios şi care mă motivează să dau tot ce pot din mine! De la 1 martie revin pe postul Euforia cu Jurnal Intim într-un nou format şi sper să vă mai fac surprize până la sfârşitul acestui an.”

 

Recunoştinţă

“Nu am ce să-i reproşez destinului. Trebuie să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce a fost viaţa mea aceşti 38 de ani. Îmi doresc sănătate şi împlinire sufletească, familia să-mi fie aproape, că de restul nu am neapărată nevoie”

Dana Săvuică, vedetă Euforia Tv

×
Subiecte în articol: calendar