x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Doina Levintza

Astăzi e ziua ta, Doina Levintza

de Ramona Vintila    |    10 Apr 2013   •   00:07
Astăzi e ziua ta, Doina Levintza

SubtitluÎn general, visează cu ochii deschişi. “Am o lume a mea, în care îmi găsesc toate resursele. Mă poate inspira o stare anume, un vis care poate deveni realitate şi strada ­ cea mai dinamică scenă cu personajele ei, pe care nici o dramaturgie din lume nu le poate cuprinde”, mărturiseşte Doina Levintza. Astăzi îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”.

“Zâmbiţi dimineaţa şi dăruiţi zâmbetul şi celorlalţi!”

“Emoţia şi magia frumosului mi-au ghidat viaţa. Lor le-am sacrificat clipele şi visurile mele şi nu am considerat nici un moment că fac un sacrificiu. Mi-am contopit viaţa personală cu creaţia, le-am adus împreună, pentru că trăiesc în calm şi armonie. Totul pentru mine a fost o permanentă luptă pentru a promova frumosul şi fericirea pe care o aduce. Renunţă la minciună, invidie, relaxează-te, priveşte în sus, cerul, pomii, florile, trăieşte frumos, în efervescenţa permanentă a căutării noului şi a micilor bucurii zilnice.
Îndepărtaţi gândurile negre, frumuseţea sufletului e cea mai importantă, puritatea, iubirea… Căutaţi fenomenul, el există… în oameni, expoziţii, cufundaţi-vă în vise frumoase. Zâmbiţi dimineaţa şi dăruiţi zâmbetul şi celorlalţi. Atunci reuşeşti să ai o lumină deasupra capului şi drumul în viaţă îţi este binecuvântat.”

×
Subiecte în articol: Doina Levintza