x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Dragoş Bucur

Astăzi e ziua ta, Dragoş Bucur

de Ramona Vintila    |    13 Iun 2014   •   08:12
Astăzi e ziua ta, Dragoş Bucur

Fără doar şi poate este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi actori români, nu doar la noi în ţară, ci şi în afara ei, cunoscând succesul şi la Hollywood. Are o carieră de invidiat şi o familie asemenea. La mulţi ani, Dragoş Bucur, pentru cei 37 de ani pe care îi împlineşte astăzi!

“Nu cred că e suficient să iei Oscarul pentru a merita respect...”
Încă aşteaptă să se îmbogăţească (nu peste măsură)
 “La 37 de ani nu îţi poţi permite mai multe ca la 36 de ani, dar sigur îţi poţi permite mai puţine ca la 7 :-) Nu am considerat niciodată că oamenii trebuie respectaţi datorită vârstei, ci a lucrurilor pe care le-au realizat până la acea vârstă, dar pe de altă parte nu cred că un mare rol este o adevărată realizare în viaţă şi nu cred că e suficient să iei Oscarul pentru a merita respect... Celebra replică «ar trebui să mă respecţi pentru că am păr alb» mi se pare foarte tristă pentru cei care o folosesc, mi-a fost adresată de câteva ori şi îmi doresc tare să nu încep să o spun şi eu doar că încărunţesc.
Îmi doresc să nu mă apuc acum (la 37 de ani) să fac compromisuri (prea mari), îmi doresc să cred în continuare în corectitudine şi cuvânt, să avem nişte conducători incoruptibili şi să îmbătrânesc alături de Dana, bucurându-ne împreună de Sofia. Îmi doresc să îi transmit Sofiei nevoia de a face doar ce crede că e corect, să nu tacă în faţa nimănui, să nu îi fie teamă să îşi ducă la capăt visele.
E greu să vorbeşti despre tine într-un ziar fără să fii tentat să te lauzi, dar adevărul este că sunt un om mulţumit de viaţa pe care o duce, poate deranjat de multe lucruri din jurul lui, dar fără regrete sau neîmpliniri. Încă aştept să mă îmbogăţesc (nu peste măsură), să scap de diabet şi să călătoresc în spaţiu şi ştiu că dacă îţi doreşti ceva cu adevărat se va împlini.”

×
Subiecte în articol: dragos bucur