x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar “Astăzi e ziua ta...” - Felicia Filip

“Astăzi e ziua ta...” - Felicia Filip

20 Mar 2008   •   00:00
“Astăzi e ziua ta...” - Felicia Filip

“Diva cerească”, “Foarte renumită stea a serii”, “O nouă regină a Traviatei” sunt numai câteva dintre aprecierile presei internaţionale la adresa sa. împlineşte astăzi 49 de ani.

“Diva cerească”, “Foarte renumită stea a serii”, “O nouă regină a Traviatei” sunt numai câteva dintre aprecierile presei internaţionale la adresa sa. împlineşte astăzi 49 de ani.

 

 

“Sunt prezentă în ţară cu campania Felicia Filip Filipissima şi, bineînţeles, pregătesc şi mă pregătesc pentru spectacolul «Traviata», ce va avea loc mâine şi care este un spectacol de suflet. Îmi place ca sărbătorile importante să le petrec pe scenă. Nu voi fi pe scenă chiar astăzi, de ziua mea, dar voi fi mâine. Astăzi mă voi încărca benefic atât cu urările pe care le voi primi, cât şi cu dragostea celor care mă iubesc.

Fiecare scenă, fiecare seară când te întâlneşti cu publicul reprezintă o seară specială. În principiu, putem spune că publicul este peste tot la fel, dar nu este chiar aşa. Întotdeauna se întâmplă ceva miraculos care vine dinspre public şi dinspre scenă. Asta se întâlneşte într-un timp şi într-un loc în care îndrăznesc să spun că se află Dumnezeu şi îi întâlneşte pe cei din public cu cel de pe scenă. Atunci fiecare scenă devine de neuitat, devine scena sufletului, şi fiecare seară de spectacol devine cea mai frumoasă.

Cred că opera este genul de muzică prin care omul se regăseşte, prin care trăieşte. Este acel medicament căutat de omul sensibil, pentru că artistul este medicul sufletului... Omul are nevoie de artă, de muzică, de operă. Într-un spectacol de «Traviata» fiecare femeie îşi găseşte trăirile cele mai frumoase, o «Carmen» o găseşti în fiecare femeie. Fiecare om sensibil se poate regăsi într-unul din personajele celebre din operă. Sălile de spectacol sunt pline, pentru că omul simte nevoia în această nebunie, viteză din viaţa cotidiană, să se regăsească într-un gen clasic, dar atât de actual şi de modern.

Sunt fericită pentru că realizez că Dumnezeu mi-a oferit nişte daruri în care mă simt minunat şi reuşesc să transmit aceste daruri oamenilor. Este foarte important să realizezi prin ce eşti unic tu faţă de ceilalţi.

Încerc prin tot ceea ce fac să fiu adevărată, naturală, să comunic într-un mod direct. Prin felul meu de a fi să dau de înţeles tuturor că trebuie să nu avem niciodată nimic de ascuns, să dăm posibilitatea celorlalţi să ne iubească, să ne citească şi să înţeleagă că suntem noi. Să ne trăim viaţa în aşa fel încât să fim mândri, frumoşi până la capăt. Aceasta este rezerva mea... oamenii, în general, se complică. Totul este nenatural, nefiresc şi, în loc să fii pe o cale dreaptă, curată, adevărată şi frumoasă, uneori ai neşansa să fii pe lângă aceste neadevăruri.

Doresc să mulţumesc Jurnalului Naţional pentru că a fost mereu alături de mine. Sunteţi partea din presă care a căutat mereu să îmi pună în evidenţă părţile bune, părţile frumoase, de fapt acea parte a omului pe care cititorul o caută în presă.”

×
Subiecte în articol: calendar