x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Gabriela Firea

Astăzi e ziua ta: Gabriela Firea

de Ramona Vintila    |    12 Iul 2011   •   21:00
Astăzi e ziua ta: Gabriela Firea

Gabriela Vranceanu-Firea implineste astazi 39 de ani. La multi ani!

'Darurile pentru ziua mea de nastere au venit anul acesta mai devreme, pentru mine si pentru sotul meu, Florin. Pe 9 iulie am avut ceremonia de reinnoire a juramintelor de casatorie, unul dintre cele mai emotionante evenimente din viata mea. A fost o zi speciala, de la slujba deosebita la care ne-au fost alaturi nasii, Luminita si George Becali, si pana la petrecerea extraordinara la care am dansat nonstop alaturi de toti cei dragi – familiile, prieteni, co­legi. Aceasta petrecere, promisa anul trecut, a fost o mica rasplata pentru toti cei apropiati noua, pentru dra­gostea si bunatatea cu care ne inconjoara permanent. Am avut parte de numeroase surprize, precum caleasca alba desprinsa parca din povesti cu care am sosit la restaurant, minunatul foc de artificii de la miezul noptii – cadou din partea unor fini dragi, Dan si Arevik, precum si a altor doi prieteni, Dragos si Eugen –, precum si un tort incredibil in forma de vapor. Am fost fericiti si le suntem recunoscatori tuturor celor care au fost alaturi de noi, si in mod special copiilor, Tudor, Andrei si Bogdan, bucuria noastra de fiecare zi.

In plan profesional, lucrurile nu s-au schimbat in ultimul an. Indife­rent ca este vorba despre publicatiile Saptamana Financiara, Fin.ro sau Felicia, pe care le conduc sau de emisiunea zilnica «Stirea Zilei», nu am facut si nici nu voi face niciodata rabat de la seriozitate si competenta. Consider ca pasiunea si implicarea sunt in­gre­diente absolut necesare pentru succes, dar si garantii ale acestuia. Jurnalismul s-a schimbat esential in ul­ti­mul timp. Astazi, presa in­seamna blo­guri, Facebook, Twitter. Publicul a depasit de mult uimirea produsa de transmisiunile in direct ale televiziunilor de stiri si a ajuns astazi sa se confrunte cu o explozie de informatie. Com­petitia intre jurnalisti este din ce in ce mai stransa. De aceea, distinctia pentru cel mai bun «Moderator de pri­me-time», primi­ta luna trecuta de la Asociatia Profesionistilor de Televiziune, m-a bucurat foarte mult, asa cum foarte mult ma bucura in fiecare seara reactiile directe ale telespectatorilor, pe blogul emisiunii «Stirea Zilei».

Ce imi doresc pentru anul viitor? Pentru mine, credinta in Dumnezeu, sprijinul si iubirea familiei, sustinerea prietenilor sunt reperele si binecu­vantarile pe care toti oamenii ar trebui sa le aiba in viata. De aceea, imi doresc sa pot oferi mereu familiei mele dragostea, timpul si atentia de care au nevoie. Fiul meu, Tudor, este la liceu, si ma bucur sa fiu alaturi de el in fiecare zi. Fiii lui Florin, Andrei si Bogdan, sunt barbati in toata firea, dar sunt incantata sa fiu alaturi de ei atunci cand au nevoie de o indrumarea sau de un sfat. E adevarat ca ne dorim, eu si Florin, inca un copil. Speram ca anul care vine aceasta dorinta sa se indeplineasca. Iar voua, tuturor cititorilor Jurnalului National, va doresc «stiri si zile bune, bucurii, calatorii, carti minunate si prieteni devotati».'

×
Subiecte în articol: calendar astăzi e ziua ta...