x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Ioana Răduca

Astăzi e ziua ta: Ioana Răduca

15 Ian 2012   •   21:00
Astăzi e ziua ta:  Ioana Răduca

Jurnalista Ioana Raduca, coordonator al sectiei Social din cadrul Departamentului de Stiri Antena 1 si Antena 3 si gazda a emisiunii "Editia de Week-End", difuzata de Antena 3, isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. La multi ani!

"Fac exact ceea ce-mi place cel mai mult – stiri. Si... asta imi ocupa tot timpul!"
"Fac exact ceea ce-mi place cel mai mult: stiri. Si... asta imi ocupa tot timpul! E o perioada interesanta, agitata, plina, asa ca macar n-am cum sa ma plang de plictiseala.

Daca sunt lucrurile pe care inca oamenii nu le-au aflat despre mine, inseamna ca nu trebuie sa le stie. Habar nu am ce ar vrea sa stie lumea despre mine. Nu sunt persoana pu­blica, ci jurna­list, asa ca – ma gandesc eu – nimeni n-ar vrea sa afle lucruri care tin de viata mea perso­nala (daca la Stiri ar exista asa ceva), ci doar lucruri care tin de partea profesionala. Ce fac se vede pe sticla, asa ca nu cred ca exista nelamuriri. Acum, coordonez sectia Social din cadrul Departamentului de Stiri Antena 1 si Antena 3. Lucrez cu o echipa minunata, cu oameni extrem de talentati, de inteligenti, de pa­sionati de ceea ce fac, temperamentali, cu personalitati puternice si extrem de diferite... asa ca e o mare provocare. In week-end, realizez la Antena 3 «Editia de Week-End», prin rotatie cu a mea colega Catalina Porumbel.
Viata de reporter in Romania zilelor noastre inseamna ceea ce cred ca a insemnat intotdeauna: multa munca, putin timp liber, pasiune, sansa de a afla lucruri inaintea celorlalti, imensa oportunitate de a intalni oameni interesanti, de a fi pus in situatii care iti testeaza limitele, de a vedea locuri si situatii inedite.

Pe plan profesional, marile impliniri sunt faptul ca lucrez in cea mai solicitanta redactie de stiri din Romania, una care livreaza continut pentru doua televiziuni, ca am alaturi oameni de la care am ce invata in fiecare zi si ca am reusit sa-mi pacalesc sefii ca sunt capabila sa fac o multime de lucruri, asa ca au incredere in mine in cele mai diverse situatii. Altfel, imi doresc foarte mult sa-l pot intervieva pe Vladimir Putin. Pe plan perso­nal, am cea mai frumoasa familie din lume – parinti care stiu sa-mi fie si prieteni, o bunica senzationala, un frate genial si cel mai bun sot din lume – un om gene­ros, un profesionist, un om de caracter. Nu am dezamagiri. Sunt lucruri si situatii care nu-mi plac, nu-mi convin, dar nimic pe lumea asta nu e de nerezolvat. Cele mai frumoase amintiri, pe care le-as retrai oricand, sunt ziua in care mi-a fost data legitimatia de presa, ziua in care m-am casatorit si ziua in care l-am luat impreuna cu parintii pe fratele meu de la maternitate.De ce imi este dor de ziua mea? De o plaja insorita..."

×
Subiecte în articol: ioana raduca