x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Iuliana Tudor

Astăzi e ziua ta: Iuliana Tudor

16 Iun 2010   •   00:00
Astăzi e ziua ta: Iuliana Tudor
Sursa foto: TVR/

Este un om norocos. Cu o parte de viaţă care este numai a sa şi cu ce se vede la televizor. "Adrenalina pe care o dă numai televiziunea făcută în direct este motorul pentru ceea ce sunt şi eu în meseria asta. Pot spune că sunt exemplul perfect al unei întâmplări fericite care, iată, poate alege pentru un om drumul la care nici măcar nu visa. M-am prezentat la un concurs şi aşa a început relaţia mea cu Televiziunea Română. Am învăţat în cei zece ani, de când trăiesc povestea asta, că trebuie să crezi foarte tare în ceea ce faci şi spui pentru ca meseria să nu te trădeze.

Cât timp există treaba asta, pe care cei mai mulţi o numesc Pasiune, ai şansa de a face diferenţa într-o zi!", ne spunea Iuliana Tudor. Astăzi împlineşte 33 ani. Îi urăm "La mulţi ani!", multă sănătate şi succes în toate planurile sale!

"Să vorbeşti despre tine, de ziua ta, e cam nepotrivit. Cel mult te poţi gândi la o singură întrebare: Cine eşti? Cine eşti la 33 de ani... Dacă vrei să vezi lumea prin ochii unui om deplin, întreabă o femeie de 33 de ani. Dacă vrei să ştii ce înseamnă cu adevărat să iubeşti, întreabă o femeie de 33 de ani. Dacă vrei să dansezi tangoul perfect, invită la dans o femeie de 33 de ani. Dacă vrei să te bucuri de tot, să râzi în fiecare zi, numai pentru că ai descoperit calea, o femeie de 33 de ani îţi va spune secretul.

Dacă vrei să descoperi cum e să guşti binele şi răul cu împăcare şi echilibru, întreabă o femeie de 33 de ani. Dacă vrei să înţelegi cum viaţa începe şi se termină doar pentru că tu îi dai un sens sau altul, întreabă o femeie de 33 ani. Dacă vrei să ştii cum e să ai lumea la picioare, întreabă o femeie de 33 de ani. Dacă eşti bărbat şi vrei să ştii ce vor femeile, întreabă o femeie de 33 de ani. Sau, dacă vrei să trăieşti o dragoste aşa cum doar o dată-n viaţă se poate trăi, iubeşte o femeie de 33 de ani. Dacă eşti femeie şi nu ştii cine eşti, priveşte-te prin ochii unei femei de 33 de ani.

Dacă ai uitat să visezi, o femeie de 33 de ani te va reînvăţa asta. Şi mai mult decât atât. Îţi va spune cum să şi împlineşti fiecare vis. Dacă vrei un partener de nădejde, păşeşte alături de o femeie de 33 de ani. Dacă vrei să înţelegi mai bine muzica sau poezia, ascultă inima unei femei de 33 de ani. Dacă nu ai trăit ceva fundamental, aşteaptă vârsta de 33 de ani. Eu trăiesc cu sentimentul minunat că toate astea sunt în mine. Cum să nu fie cea mai tare vârstă?!"

×
Subiecte în articol: calendar