x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Leonard Doroftei

Astăzi e ziua ta... Leonard Doroftei

10 Apr 2010   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Leonard Doroftei

"Nu pot să spun că am făcut sacrificii pentru cariera mea sau cel puţin nu le pot numi aşa. Mi-am dorit mult să practic acest sport. Restricţiile sunt multe şi sunt dure, dar aşa cum spuneam mi-am dorit să fac asta...", ne mărturisea Leonard Doroftei. Astăzi împlineşte 40 de ani. Îi urăm "La mulţi ani!".



"Am ştiut să arăt respect şi am primit foarte multă dragoste"
A ajuns în box plecând de la o copilărie... o luptă între copii. Apoi, a devenit o necesitate. Acest sport a fost şansa sa de a face ceva în viaţă. Pentru fosta glorie a boxului românesc, sportul înseamnă esenţă.

Dezamăgirile pe care le-a trăit nu le poate lua în considerare pentru că satisfacţiile au fost enorme. A câştigat dragostea oamenilor. "Respectul şi dragostea oamenilor sunt mai importante decât toate medaliile din lume. Am crezut întotdeauna în şansa mea, dar nici măcar în vis nu mi-am imaginat să am aşa performanţe în viaţa sportivă...".

Profesional, a câştigat tot ce se putea câştiga. "Mai mult aş fi nebun să-mi doresc. Toată lumea mă întreabă de ce nu mă reîntorc. Pentru mine boxul a fost o plăcere, cât am făcut box cu plăcere s-au văzut rezultatele. De multe ori am fost tentat să renunţ, dar ambiţia a fost mai presus şi de fiecare dată am revenit asupra deciziei. Trebuia să-mi demonstrez că am greşit".

Este fericit că a ştiut să arate oamenilor respect şi a primit înapoi foarte multă dragoste. "Mustrări nu am. Aşa a fost soarta mea, aşa mi-a fost dat. Nu am avut niciodată pretenţii să spun că sunt prea deştept, prea inteligent".

Şi-a dorit întotdeauna să aibă o familie. "Performanţe am făcut, familie am. Acum trebuie să fiu destul de deştept să ştiu să o păstrez".

×
Subiecte în articol: calendar