x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Luiza Bogdan

Astăzi e ziua ta: Luiza Bogdan

de Ramona Vintila    |    15 Mai 2011   •   16:54
Astăzi e ziua ta: Luiza Bogdan
Sursa foto: Antena 1/

165633-ac-luiza-bogdan-273t.jpgSărbătorita noastră a fost atrasă de jurnalism încă din adolescenţă. Se uita cu plăcere la ştirile din sport, şi era pasionată de handbal, sport pe care l-a practicat timp de aproape opt ani, fiind legitimată la CS Dinamo Braşov. A debutat în mass-media în 2004, la Radio 21 Braşov. Apoi a urmat direct televiziunea. Prezentatoarea ştirilor sportive ale Antenei 1, Luiza Bogdan îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. La mulţi ani!

"Nu ştiu cum fac, dar tot timpul sunt ocupată. Mereu mai am câte ceva de făcut şi parcă nu am timp suficient. Asta pentru că lucrez şi la cea de-a doua lucrare de licenţă (de data asta la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice), urmez un curs foto la finalul căruia mă voi putea numi fotograf.

În plus, mă ocup intens şi de cadoul meu de Crăciun: Sara – un Golden Retriever alb, de 9 luni, o căţeluţă drăgăstoasă şi deşteaptă.

Zilele mele încep dis-de-dimineaţă, cam pe la 5:00, de luni până vineri. Urmează mai multe ore petrecute la muncă, printre colegi. Serile le rezerv oamenilor dragi, pasiunilor mele şi treburilor pe care le am de rezolvat (dacă e urgent). Ziua se încheie destul de devreme, pentru că nu rezist să stau până la ore târzii. Ca să mă pot trezi în fiecare dimineaţă la 5:00 sunt în pat pe la ora 21:00.

Deşi mi se întâmplă să mă trezesc ziua în amiaza mare că îmi zboară mintea la ţări străine, la locuri ştiute doar din poze sau la străzi bătute la pas împreună cu prietenii, nu m-am gândit niciodată ce viaţă aş fi avut, cine aş fi fost şi ce aş fi făcut dacă nu m-aş fi născut aici. În România zilelor noastre sunt multe de schimbat. Vedem pe posturile de ştiri cum oameni competenţi despică firul în patru, îşi pun întrebări, aduc soluţii, însă cu toţii ştim că e greu să supravieţuieşti azi în România şi cu mult mai greu să poţi spune că trăieşti decent. Sper din suflet ca domenii precum sănătatea, învăţământul, educaţia să crească, pentru ca apoi întreaga ţară să se poată ridica măcar puţin.

Din punctul meu de vedere, mass-media vor supravieţui vremurilor grele pe care le trăim. Deşi toată presa s-a confruntat cu probleme financiare în ultima vreme, românii sunt de­pen­denţi de televizor, de radio şi de zia­re. Vor să afle ce e nou, fie că sunt ştiri esenţiale despre viitorul lor, fie că e vorba despre un simplu scandal de Bu­cureşti, românii consumă presă pe pâine. Bineînţeles, online-ul câş­ti­gă tot mai mult teren. Cred că în cu­rând va fi principala sursă de informaţie.

În ceea ce mă priveşte, nu aş accepta să spun sau să fac lucruri care sunt imorale, incorecte. Sunt anumite formate de divertisment, la modă în ziua de azi, care sunt total împotriva principiilor mele şi pentru nici o sumă din lume nu aş lua parte la ele.

La acest început de an de viaţă, voi avea o vacanţă alături de iubitul meu, într-o capitală europeană, tocmai de aceea mi-am luat un mic concediu, aşa, cadou de ziua mea.

Am avut parte de nişte întrebări interesante, grele pe alocuri, care mi-au dat de gândit, m-au pus în si­tuaţii noi, m-au făcut să zâmbesc şi să mă îngrijorez. Cred că e destul. Dacă mai era vreo întrebare importantă de pus, ar fi fost aici cu siguranţă!"

×
Subiecte în articol: calendar astăzi e ziua ta...