x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta...": Malvina Cervenschi

"Astăzi e ziua ta...": Malvina Cervenschi

de Ramona Vintila    |    15 Oct 2008   •   00:00
"Astăzi e ziua ta...": Malvina Cervenschi

Malvina Cervenschi, prezentatoarea jurnalului de noapte de la TVR, împlineşte mâine 29 de ani.



Părinţii săi îi spuneau în copilărie că poate să fie orice îşi doreşte să fie, dar că orice domeniu va alege munca trebuie făcută cu conştiinciozitate, dăruire şi pasiune. Malvina Cervenschi, prezentatoarea jurnalului de noapte de la TVR, împlineşte mâine 29 de ani.
"O zi obişnuită pentru mine este de fapt o zi specială în care mă bucur de lucrurile simple, de fiecare minut, de cei care îmi sunt dragi, de muncă, de natură, de viaţă! Sigur sunt o persoană norocoasă. Nu ştiu dacă aşa m-am născut sau dacă datorită unei stări pozitive, unei jovialităţi, unei stări de mulţumire, de optimism mă bucur de tot ce am în acest moment.
Televiziunea «m-a cucerit» pe mine, ea este cea care m-a ales, cea care mi-a arătat şi mi-a format drumul în carieră încă de la început. Este un tren care s-a oprit în staţia unde aşteptam să plec spre New York, unde locuieşte familia mea. Televiziunea m-a cucerit şi a făcut în aşa fel încât să rămân legată de Bucureşti. Televiziunea a fost un punct de plecare pentru tot ce s-a întâmplat bun în viaţa mea. Televiziunea a croşetat în jurul meu un întreg univers, mi-a oferit şanse, m-a îmbogăţit, mi-a creat determinări, dorinţe, m-a înnobilat cu tot ceea ce înseamnă ea! Televiziunea şi presa pot schimba ceva din «minusurile» României. E un subiect bun pentru o dezbatere şi cred că poate fi exemplificat foarte bine, mai ales la ora actuală.
Mă rezum însă la a spune că media încearcă să facă acest lucru, însă nu întotdeauna îi reuşeşte!
Nu a existat încă un moment în viaţa mea în care să fi fost pe muchie de cuţit, însă a existat un moment în care viaţa mea a luat o cu totul altă turnură, benefică, aş spune eu... Din punctul meu de vedere... greu este să nu ai parte de sănătate, să ai alte probleme grave! Să fii persoană publică e interesant atât pentru tine, cât şi pentru cei de lângă tine.
Cei din jurul meu ar confirma faptul că sunt o persoană veselă, iar eu aş spune că uneori depun eforturi mari să-mi păstrez o stare pozitivă printre oameni care uneori se lasă copleşiţi de griji mărunte, care îşi încruntă fruntea atunci când poate ar trebui să zâmbească uşor şi să spună: mergem mai departe, o rezolv eu şi pe asta!
Nu mă sperie trecerea timpului, momentan mă uimeşte doar cât de repede trece, dar prezentul este atât de important încât parcă nu mai merită să te gândeşti cum au trecut anii sau cât de repede vor trece următorii! Important este să simţi fiecare secundă ca pe o oră, fiecare oră ca pe o zi şi fiecare an ca o viaţă! Deci peste 10 ani voi fi trăit deja 10 vieţi!De obicei îmi pun dorinţe la începutul unui nou an, anul ăsta voi face o excepţie şi voi face o urare de ziua mea pe care v-o fac şi vouă: Doamne ajută, să fim sănătoşi!"

×
Subiecte în articol: calendar