x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Maria Radu!

Astăzi e ziua ta... Maria Radu!

de Ramona Vintila    |    04 Noi 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Maria Radu!

Cânta de foarte mică orice auzea la radio, dar pasul efectiv a fost făcut la 14 ani, când a început să cânte cu formaţia Solaris. "Am avut răbdare, am fost perseverentă şi probabil, în afară de pasiunea mea totală pentru muzică, am şi ceva talent, fiindcă fără el mă gândesc că aş fi fost «deconspirată» sau aş fi dansat pe scenă peste un pozitiv...", spunea artista. Maria Radu îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere.

"Din fericire, sunt extrem de ocupată. Săptămâna aceasta am repetiţii în fiecare zi, o şedinţă foto, două emisiuni în direct şi grădiniţa particulară unde învăţ copiii să cânte. Pentru că fac ceea ce simt, mă simt un om împlinit. Pregătesc un nou album, care o să apară, probabil, prin primăvară. În februarie intenţionez să lansez cel de-al doilea single, de data aceasta în limba română. De ziua mea, probabil, voi ieşi cu prietenii, dacă pot să-i strâng pe toţi, dacă nu, la sfârşitul săptămânii.

Sunt un om vesel, o fată simpatică, care cântă foarte bine şi care încearcă să creeze oamenilor stări frumoase. Cele mai importante lucruri pe care le-am învăţat până acum... Să am încredere în mine şi să merg înainte.

Fiecare etapă a vieţii personale a fost frumoasă, la fel şi din punct de vedere profesional. Dacă înainte le consideram dezamăgiri, de ceva vreme le consider lecţii de viaţă. Încerc să iau partea bună a lucrurilor şi să nu privesc în trecut.
De tot ce mi se întâmplă sunt direct responsabilă.

Un gen de impostură, abordare la limita profesionalismului, o anumită lejeritate în general şi lipsa de curaj din media pentru impunerea unor standarde mai apropiate de ceea ce ar trebui să însemne actul artistic, ca să mă exprim aşa, un pic pretenţios, sunt din punctul meu de vedere principalele probleme cu care se confruntă show-biz-ul românesc.

Mă bucur că am fost cât de cât constantă în ceea ce am făcut, nu m-am schimbat ca om şi regret că, la un moment dat, m-am îndoit de mine. «Motorul» care mă face să merg înainte oricât de greu mi-ar fi se numeşte atitudine pozitivă şi poftă de viaţă. O zi «pierdută» poate fi o zi câştigată. E pierdută dacă nu îţi aparţine. Dacă faci aproximativ ceea ce ţi-ai propus, ori că dormi, ori că munceşti ca un apucat, înseamnă că e o zi reuşită.

Cele mai frumoase amintiri ale vieţii mele... Prima cântare live pe Stadionul Progresul, momentul când am primit un pui de boxer într-o cutie de pantofi şi orice răsărit la mare. Cât despre un eveniment pe care l-am tot aşteptat până acum, n-a venit şi îmi doresc să se întâmple... Un concert pe Wembley."

×
Subiecte în articol: calendar