x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Marioara Murărescu!

Astăzi e ziua ta... Marioara Murărescu!

de Ramona Vintila    |    01 Oct 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Marioara Murărescu!
Sursa foto: /QMagazine

"Tezaurul folcloric, al doilea meu copil" "Sunt clipe în care am impresia că atâţia ani am vorbit degeaba, dar în momentul în care mai găseşti un creator adevărat care îşi pune sufletul în versul popular realizezi că nu ai trăit degeaba", mărturisea Marioara Murărescu. Apreciata realizatoare TV îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează « La mulţi ani!».



"În această perioadă normal ar fi să mă gândesc numai la aniversare, dar sunt extrem de ocupată cu cele două emisiuni pe care le realizez la TVR 1. Împreună cu colegele mele construiesc aceste emisiuni. Gândul meu se îndreaptă în primul rând către public, cel care a fost alături de mine întotdeauna...şi mai ales acum. Publicul, prietenii şi colaboratorii mei au fost alături de mine în zilele cele mai grele...

REALIZĂRI DE SUFLET
Tot ceea ce înseamnă sufletul nostru românesc înseamnă şi tradiţie. Istoria şi pământul acesta al nostru de care trebuie să fim şi să ne simţim legaţi reprezină adevăratele comori româneşti.

Am spus de multe ori că emisiunea «Tezaur Folcloric » este unul dintre copiii mei. Lângă băiatul meu, Petre Horia, «Tezaurul» este al doilea meu copil. Amândoi au aceeaşi vârstă. Această emisiune înseamnă pentru mine tot ceea ce am realizat în viaţă. Dar astăzi există şi alte realizări de suflet. Băiatul mi-a adus un nepot. El şi nora mea sunt cu adevărat...sufletul meu. Cât despre nepoţel, sper să mă recunoască drept omul care a încercat să-i vegheze copilăria.  

DINCOLO DE TIMP

Lumea mea este Muscelul. Totul se adună şi se regăseşte aici, şi acesta e un lucru ştiut de orice om care m-a ascultat vreodată. Lumea mea înseamnă familia, copiii, realizările, colegii. Ca orice copil, voiam să le mulţumesc într-un fel părinţilor mei, să mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ei mi-au dăruit. Astăzi, sper ca prin tot ceea ce am realizat am reuşit să mă fac înţeleasă, să spun din tot sufletul « Mulţumesc pentru darurile pe care le-am primit ! ».  Este greu de spus de ce îmi este dor, deşi eu am puterea să spun că dincolo de timp, sunt alături de părinţii mei, de familia mea dintotdeauna, de muscelenii mei şi, mai palpabil şi mai adevărat, de nepotul şi de copiii mei. În final, de ziua mea vă doresc şi vouă să fiţi întotdeauna aproape de sufletele oamenilor, ca şi până acum." (Roxana Vintilă)

×
Subiecte în articol: calendar