x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Mihaela Bîrzilă!

Astăzi e ziua ta... Mihaela Bîrzilă!

12 Oct 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Mihaela Bîrzilă!
Sursa foto: Antena 3/

"În România, mi-e greu să am modele în viaţa publică. Avem rădăcini balcanice care ne corup verticalitatea. Aştept cu interes apariţia unei persoane-model de moralitate pe scena noastră publică", spunea într-un interviu jurnalista Antenei 3. Mihaela Bîrzilă îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".



"Anul acesta, aniversarea mea e una specială, e prima aniversare alături de băieţelul meu, Max, care împlineşte în curând 10 luni. Este o mare bucurie pentru mine. Zâmbetul lui e cel mai frumos cadou. Sunt o ştiristă împătimită. Lucrez de 11 ani în televiziune. Am început la Antena 1, ca redactor de ştiri externe, apoi am urcat pas cu pas. Acum, realizez o emisiune politică, în aşteptarea alegerilor prezidenţiale. Vă aştept la Antena 3 în fiecare zi, la ora 13:00 şi la ora 15:00.

ŞANSĂ
Televiziunea a fost prima mea alegere în carieră. Am avut norocul să lucrez în domeniul pentru care m-am pregătit şi să întâlnesc profesionişti de la care am avut multe de învăţat. Timpul e foarte preţios. Echipa cu care lucrez e foarte importantă. Am învăţat să văd dincolo de evenimente, să surprind esenţialul, să pun întrebări, să ascult părerile tuturor, pentru a putea să transmit telespectatorilor informaţiile de care au nevoie, într-o formă accesibilă, pe înţelesul tuturor.

ÎMPLINIRE
Cea mai mare realizare a vieţii mele este băieţelul meu, Max, un copil adorabil, foarte vesel şi plin de energie. În plan profesional, mă bucur de fiecare dată când mă implic într-un eveniment important. Dezamăgirile nu le contabilizez. Privesc spre viitor. Mi-ar plăcea să am un magazin de lucruri frumoase sau unul de flori rare. M-aş ocupa de ele cu mare drag. Sunt mândră că am reuşit să menţin echilibrul între carieră şi familie. Am o viaţă plină şi le mulţumesc celor dragi pentru că mă susţin. Îmi doresc să fiu fericită până la adânci bătrâneţi!"

×
Subiecte în articol: calendar