x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta - Mihaela Bîrzilă

Astăzi e ziua ta - Mihaela Bîrzilă

de Ramona Vintila    |    12 Oct 2012   •   00:05
Astăzi e ziua ta - Mihaela Bîrzilă

Lucrează de 14 ani în televiziune şi vă ţine la curent în fiecare zi cu cele mai noi ştiri, în timp real, la Antena 3, prima televiziune care a promovat jurnalişti, nu vedete. "Am avut şansa să lucrez cu profesionişti adevăraţi, am urcat pas cu pas până să ajung aici. E o muncă uriaşă în spatele unui jurnal. Am un respect deosebit pentru toţi colegii care pun cap la cap toate informaţiile, care fac posibile transmisiile, colegii care nu se văd, dar sunt foarte importanţi. Am avut şansa să lucrez la Antena 3 din prima zi, am trăit şi emoţia începutului, şi tensiunea primelor ediţii speciale. Am acumulat mii de ore de emisie live, am transmis în direct alegeri, schimbări de guverne, atentate, poveşti tulburătoare, verdicte controversate, proteste de amploare, dar şi poveşti frumoase, cu happy end şi imagini senzaţionale. Evenimentele mă fascinează şi mă ţin în priză. Mă bucur că am şansa să stau de vorbă cu oamenii momentului, cu oamenii care fac ştirile, cu oamenii care iau deciziile", povesteşte sărbătorita noastră, Mihaela Bîrzilă. Astăzi împlineşte 37 de ani. Îi urăm "La mulţi ani!"

"Sunt mândră că am reuşit să păstrez un echilibru între familie şi profesie"
"2012 a fost un an mai greu decat alţii, a fost un an plin de evenimente, agitat, cu evoluţii imprevizibile. Ca jurnalist, am avut parte de o mulţime de provocări anul acesta şi încă nu am ieşit din vârtejul evenimentelor, în curând vin alegerile parlamentare. Abia am avut timp să-mi trag sufletul după un număr record de ediţii Breaking News. Am noroc cu cei doi copilaşi de acasă, care mă ajută să-mi încarc bateriile şi mă obligă să ies pentru câteva ore din toată nebunia care ne înconjoară. Aproape că nu e zi în care să nu ieşim în parc, să ne relaxăm, să ne bucurăm de natură şi unii de alţii.

Max are aproape 4 ani şi nu mă lasă până nu-i spun cel puţin două poveşti în fiecare seară, una cunoscută şi una nouă. Iar dacă îmi epuizez stocul de poveşti, îmi spune Anul acesta, el a ales tortul pentru ziua mea - bineînţeles, un tort cu personaje din desene animate.

Fetiţa mea, Emma, are doi anişori şi mi-a făcut deja un cadou: o floare din baloane împletite, pe care m-a rugat să o pun în frigider, să nu o ia Max.  Abia aştept să îmi cânte «La mulţi ani». Le place la nebunie copiilor când avem o sărbătoare în familie.

De ziua mea, îmi place să îi am alături şi pe părinţii mei, să ne bucurăm împreună. Îmi place să primesc cadouri, îmi place să fac cadouri, îmi plac la nebunie florile de toamnă.

Sunt mândră că am reuşit să păstrez un echilibru între familie şi profesie. Sfaturile celor dragi sunt foarte importante pentru mine. La fel de valoroase sunt şi reacţiile celor care mă urmăresc la ştiri în fiecare zi. De ziua mea, îi invit pe toţi la un tort virtual pe Facebook."

×
Subiecte în articol: Mihaela Bîrzilă