x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Mihai Petre!

Astăzi e ziua ta... Mihai Petre!

de Ramona Vintila    |    29 Mar 2010   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Mihai Petre!

A început dansul sportiv de la o vârstă fragedă, iar la 14 ani deja era campion naţional. Împreună cu soţia sa, Elwira, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri atât pe plan profesional, cât şi în viaţa de zi cu zi. Face parte din juriul emisiunii "Dansez pentru tine" şi este protagonistul primului serial de epocă difuzat pe Acasă TV, "Aniela". Mihai Petre a împlinit ieri 31 de ani. La mulţi ani!

"Vineri am fost pe platourile din Buftea, unde am filmat pentru serialul «Aniela» de la Acasă TV, iar seara am fost prezent în juriul emisiunii «Dansez pentru tine». Sâmbătă am fost la mine, la clubul de dans, iar ieri am ieşit cu prietenii la un restaurant. În perioada care urmează o să încerc să petrec cât mai mult timp cu soţia mea, să mă ocup cât pot de mult de clubul de dans şi să-i învăţ să danseze şi mai bine pe cursanţii pe care-i avem.

Primul pas în carieră a fost atunci când părinţii mei m-au dus mai mult forţat decât de bunăvoie la dans, după care au urmat ani mulţi de competiţie. Următorul pas a fost când m-au contactat cei de la echipa emisiunii «Dansez pentru tine», iar al treilea pas important în cariera mea a fost la Acasă TV, atunci când am fost selectat în distribuţia serialului «Îngeraşii» şi mai apoi în «Aniela»."


Am învăţat...
"Trebuie să munceşti cât mai mult. E mai greu să te menţii în vârf decât să ajungi acolo. E important să respecţi tot ceea ce faci şi să tratezi totul cu profesionalism."
ÎMPLINIRI
"Pentru mine, cea mai mare împlinire personală este faptul că am întâlnit-o pe Elwira.
De fiecare dată când am câştigat Campionatul Naţional, atunci când am reuşit să dansez în finala Cupei Europei la latino şi, bineînţeles,participarea în juriul emisiunii «Dansez pentru tine», cât şi rolul din serialul de epocă «Aniela», toate acestea au fost împliniri profesionale.
CEA MAI MARE DEZAMĂGIRE a fost atunci când ampierdut persoane importante din viaţa mea."

"ÎMI PLACE SĂ PRIVESC ÎNAINTE"

"Eu, de obicei, nu prea privesc în urmă. Contează ceea ce va fi de acum încolo. Îmi place să privesc înainte şi văd foarte multă muncă şi foarte mult de perfecţionat din punct de vedere profesional. În plan familial, îmi doresc copii la un moment dat."

UN "EVENIMENT" PE CARE ÎL AŞTEPT:
"Să trăim într-un oraş mai curat".

CELE MAI FRUMOASE CLIPE
"Finala Cupei Europei la dansuri latino-americane şi clipa în care m-am îndrăgostit de Elwira."

×
Subiecte în articol: calendar