x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Mirabela Dauer!

Astăzi e ziua ta... Mirabela Dauer!

de Ramona Vintila    |    08 Iul 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Mirabela Dauer!
Sursa foto: /AGERPRES

Mirabela Dauer îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere. Îi urăm "La mulţi ani!".



"Măria sa, publicul, este viaţa, iubirea şi familia mea. Am făcut un lucru pe care îl ador. Regret că nu am luat nici un premiu în ţară, că nu am fost niciodată recunoscută în ţară din partea celui în drept. Nu au ce să facă şi se lovesc de mine pentru că muncesc în continuare. Le promit că voi încheia această meserie când va vrea Dumnezeu...", povestea artista. Mirabela Dauer îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere. Îi urăm "La mulţi ani!".

"Lucrez la un nou album, «Pentru inima mea», împreună cu Raul, care va fi lansat în jurul datei de 15 octombrie. Nu ştiu dacă toate melodiile mele au devenit şlagăre, dar cu siguranţă sufletul meu este pus în toate piesele pe care le interpretez. Pentru mine este foarte important ceea ce spun, nu ceea ce cânt. Dacă cuvintele ajung la sufletul omului, eu sunt fericită. De fapt, omul asta percepe. Melodia este pe planul doi.

Am avut în jurul meu foarte mulţi oameni, mari profesionişti care nu au stat să mă înveţe, aşa cum se face acum. A trebuit să fur de la ei, aşa mi-au şi spus. În ceea ce priveşte cariera, am învăţat, în primul rând, să fiu corectă cu mine şi, bineînţeles cu publicul. Dacă nu eşti corect cu tine nu ai ce să transmiţi. Dintre amintirile pe care le păstrez legate de aprecierea publicului meu, îmi amintesc acum de Cuba, anul 1983.

Era ziua mea şi mă pregăteam să intru în scenă, într-o sală de 15.000 de locuri. Toată lumea s-a ridicat şi împreună cu orchestra mi-au cântat «La mulţi ani!». Am primit un coş imens, adus de şase oameni, plin cu mariposa, floarea naţională a Cubei. A fost un pic ratată intrarea mea în scenă, dar după primele versuri mi-am revenit.

De-a lungul vieţii mele au fost foarte multe momente care mi-au schimbat mai mult sau mai puţin destinul. Însă cel mai important este această meserie, pe care nu a putut să mi-o ia nimeni, niciodată, pentru că mi-am dorit-o foarte tare, am iubit-o şi o iubesc în continuare foarte tare şi cât o să vrea Dumnezeu o s-o iubesc. Este ceva ce dăruieşti şi eu sunt genul care se încarcă atunci când dăruieşte. Dacă persoana care primeşte, ştie să primească şi să se bucure, este cea mai mare bucurie a vieţii mele.

Sunt mândră pentru că am rămas aceeaşi persoană... de la primul ţipăt pe care l-am scos când m-am născut şi până acum. Cu asta mă mândresc într-adevăr. Am rămas aceeaşi şi o spun cu sufletul curat şi deschis în faţa lui Dumnezeu. Sunt un om loial, sunt în stare să fac orice, până la sacrificiu pentru cei la care ţin. Întotdeauna m-am lăsat deoparte pentru alţii. Îmi pare rău că nu am ştiut să-mi fac o familie. Dumnezeu mi-a dat tot ce am vrut. Am vrut să fiu pe scenă, în faţa oamenilor şi să primesc foarte multe aplauze. Şi asta am primit..."

×
Subiecte în articol: calendar