x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Nicolai Tand!

Astăzi e ziua ta... Nicolai Tand!

12 Apr 2010   •   00:00

Şi-a croit singur drumul în viaţă prin multă muncă şi multă ambiţie. Televiziunea a apărut pe nepusă masa în viaţa lui. Nu şi-a dorit neapărat să facă asta. A acceptat deoarece emisiunea culinară pe care o prezintă, Euforia Cuisine, de la Euforia Tv, este legată de lucruri care îl pasionează. Nicolai Tand împlineşte astăzi 36 de ani. La mulţi ani!



"Am devenit suma tuturor întâmplărilor prin care am trecut"
"Nicolai Tand este un tip născut în Rozavlea, Maramureş, care s-a maturizat în Franţa şi care acum a devenit suma tuturor întâmplărilor prin care a trecut. Cei care mă cunosc spun că am un suflet imens şi sunt amuzant. Partea cu amuzantul nu o prea cred, sunt convins că stârnesc amuzament din cauza accentului meu. Iar acum, Nicolai este specialistul gastronomic care vă încântă în fiecare zi cu reţete noi în emisiunea <> de la Euforia TV. Timpul meu se împarte între emisiunea de la Euforia TV (Euforia Cuisine) şi managerierea restaurantului meu. Iar ca planuri de viitor nu pot să vă dau un răspuns concret întrucât sunt puţin superstiţios, dar vă pot spune că vor fi tot în domeniul gastronomic.

AM ÎNVĂŢAT...
Să acord încredere oamenilor, să-i ascult şi să-i respect indiferent de prejudecăţile celor din jur.

EVOLUŢIE
Cel mai important şi cel mai dificil moment din evoluţia mea
profesională a fost atunci când am renunţat la un job sigur şi m-am
asociat pe baza prieteniei pentru a-mi realiza cea mai profundă dorinţă. Din punct de vedere profesional mi-am îndeplinit visul, realizându-mi propriul restaurant <>. Despre dezamăgiri nu pot vorbi pentru că din fiecare etapă prin care am trecut am rămas atât cu noi cunoştinţe cât şi cu sentimentul de apreciere a anumitor valori.
Cum visul meu profesional s-a realizat, tot ce-mi doresc la 36 de ani
este să-mi completez familia visurilor mele alături de iubita mea.

AMINTIRI
Cele mai valoroase amintiri ale mele încep din copilărie şi sunt
mesele alături de familia mea, duminica, după ce ne întorceam de la biserică, apoi prima petrecere de ziua mea pe care am sărbătorit-o la 25 de ani alături de prietenii mei, iar cea mai recentă amintire este legată tot de iubita mea, mai exact momentul în care i-am declarat dorinţa de a rămâne tot restul vieţii împreună. Cel mai mare dor este legat de părinţii mei pe care mi i-aş fi dorit alături de mine."

×
Subiecte în articol: calendar