x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Raluca Tache.

Astăzi e ziua ta: Raluca Tache.

de Ramona Vintila    |    12 Iun 2011   •   21:00
Astăzi e ziua ta: Raluca Tache.

A inceput sa lucreze in presa in 1998. A expe­rimentat presa scrisa, radio si televiziunea. Acum face parte din echipa jurnalistilor Antenei 3, prezentand jurnalele de noapte. Raluca Tache implineste maine 33 de ani. La multi ani!

"33 de ani... Imi place varsta mea si nu o ascund niciodata. Si cel mai mult imi place ziua asta. Dimineata ma trezesc zambind pentru ca stiu sigur ca voi fi «Queen for a Day». Am invatat de-a lungul anilor sa iau fiecare zi asa cum vine si sa incerc sa ma bucur de fiecare clipa. Ador timpul petrecut cu fiul si cu sotul meu. Din pacate, foarte rar ne putem bucura toti trei de o zi intreaga impreuna. Incerc si imi place sa cred ca reusesc de cele mai multe ori sa echilibrez cariera si viata personala. Sunt o sotie, o mama si o femeie cu nimic mai altfel decat oricare alta. Spal, gatesc, fac curatenie, cu placerea aceleia care stie ca face asta pentru cei dragi.

Viitorul media in Romania... Am inceput sa lucrez in presa in 1998. Am experimentat presa scrisa, radio si televiziune. Pot sa va spun doar ca eram niste nebuni frumosi. Credeam ca putem schimba lumea. Nu a fost sa fie... Acum presa este inclusa printre vulnerabilitatile la adresa securitatii nationale. Ce pot spune mai mult?

Totusi, daca ai intrat o data intr-o redactie, nu vei dori sa mai iesi. E un domeniu captivant, care te prinde si-ti da dependenta. Insa e si instabil. Eu recomand oricarui tanar care vrea sa lucreze in presa, in primul rand sa-si urmeze visul. Dar sa aiba intotdeauna Planul de re­zerva.

Ce dorinte imi voi pune inainte de a sufla in lumanarile de pe tort? Sunt atat de multe incat invitatii mei vor avea de asteptat foarte mult timp pana sa manance desertul... Mai mult decat orice, insa, imi doresc TIMP... Pentru ca daca il voi avea, celelalte dorinte sunt ca si in­deplinite."

×
Subiecte în articol: astăzi e ziua ta...