x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta...": Ramona Bădescu

"Astăzi e ziua ta...": Ramona Bădescu

de Ramona Vintila    |    29 Noi 2007   •   00:00
"Astăzi e ziua ta...": Ramona Bădescu
Sursa foto: Bogdan Iurascu/

Işi va petrece ziua de naştere pe scenă, dar nu se plănge pentru asta. Este foarte fericită pentru că debutează, la Roma, cu musicalul "Magia di Moulin Rouge". Confesiunile Ramonei Bădescu, la moment aniversar

Işi va petrece ziua de naştere pe scenă, dar nu se plănge pentru asta. Este foarte fericită pentru că debutează, la Roma, cu musicalul "Magia di Moulin Rouge". Confesiunile Ramonei Bădescu, la moment aniversar:

"Ramona Bădescu este o persoană normală, care a avut norocul ca Dumnezeu să o iubească. O persoană altruistă, care iubeşte viaţa, optimistă, care speră să lase ceva in urma ei de care să fie măndri atăt ea, căt şi părinţii ei. Simt că sunt olteancă prin forţă, tenacitate, prin lupta pe care o fac zi de zi, prin modestia pe care mi-au transmis-o părinţii mei şi le mulţumesc că m-au invăţat să fiu aşa. Iubesc viaţa şi persoanele care imi sunt alături. Intotdeauna cănd am incercat să fac un lucru, am dat totul, iar Dumnezeu mi-a dat inzecit. Cred in ceea ce inseamnă prietenie şi in lucrurile bune ale vieţii. M-am reintors cu mare drag la televiziunea romănească. Am o colaborare foarte frumoasă cu Antena 1, care mă adoră, şi sunt fericită să am căteva proiecte cu ei. Sunt fericită că pot să pun in practică la televiziunile din ţara mea tot ce am invăţat in Italia, Franţa şi peste tot unde am fost.

Tot timpul am spus că romănii sunt un popor extraordinar. De-a lungul timpului am primit foarte multe mulţumiri pentru că, lucrănd in televiziune, am putut să exprim mereu faptul că sunt măndră că sunt romăncă. Sunt fericită că am reuşit să fac cătuşi de puţin pentru ţara mea. Chiar şi italienii imi mulţumesc pentru că am vorbit frumos de ţara mea. Nu am nici un regret, tot ce-am făcut aş reface oricănd. Mă felicit pentru părinţii pe care ii am. Ii mulţumesc lui Dumnezeu pentru că am avut intotdeauna curajul să recunosc ceea ce imi place.

Orice vis pe care l-am avut, mai devreme sau mai tărziu, s-a indeplinit. Visam să-l cunosc pe Alain Delon şi nu numai că l-am cunoscut, dar am şi lucrat cu el pentru o reclamă. Visam să ajung in Italia, nu numai că am ajuns, dar şi trăiesc aici. Visul meu acum este ca părinţii mei să-mi stea căt mai mult alături. Visez să fiu sănătoasă şi fericită alături de cei dragi. Visele mele sunt incet-incet, pas cu pas. Cănd imi propun ceva trebuie să realizez. Acum visul meu este să organizez un spectacol pentru a putea aduce in Italia adevărata cultură a poporului romăn. Visez asta de căţiva ani şi cred că acum sunt aproape de a-mi realiza acest vis. In acest proiect deosebit de important am alături şi personalităţi din Romănia care mă susţin şi cărora le mulţumesc. Mă consider un om norocos şi in fiecare zi ii mulţumesc lui Dumnezeu, chiar dacă imi mai dă şi greutăţi... Aşa apreciez mai mult lucrurile bune. Imi voi petrece ziua de naştere pe scenă. Sunt născută pe scenă, şi pe scenă trăiesc arzănd...".

Forţă

"Intotdeauna le cer jurnaliştilor să-mi publice fotografii actuale, pentru că ridurile care mi-au apărut nu sunt intămplătoare...sunt riduri trăite cu mare intensitate"

Ramona Bădescu

×
Subiecte în articol: calendar