x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Răzvan Exarhu!

Astăzi e ziua ta... Răzvan Exarhu!

29 Iul 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Răzvan Exarhu!

"Am reuşit să devin un om liber..."



O rubrică specială, o zi specială... Îi sărbătorim astăzi pe jurnalistul Răzvan Exarhu, o personalitate cu totul deosebită, care împlineşte 40 de ani, şi pe Maricica Puică, una dintre legendele atletismului românesc - 59 de ani. Le urăm "La mulţi ani!".

"Cum de ziua mea e şi timpul vacanţelor, mă simt de două ori excelent! De obicei mă preocupă viile, mă uit ce recoltă de struguri voi avea şi mă gândesc la vinul cel nou! O zi pierdută, pentru mine, este una în care nu am râs destul sau nu am privit cerul. E greu să te prezinţi singur, dar e cert că îmi place de mine. Din ce în ce mai mult, în ultimul timp.

De-a lungul carierei mele, am învăţat să îmi asum un mod curajos de a face lucrurile aşa cum simt, să fiu sigur că inspiraţia vine numai din relaxare.

Mă felicit pentru că am reuşit să devin un om liber, îmi pare rău că i-am supraevaluat pe unii. Aştept cu interes ziua în care va fi wireless în toată ţara şi oricine va putea asculta clandestino.fm oricând.

Cele mai frumoase trei amintiri din viaţa mea? Ziua când, şcolar fiind, am încălcat toate regulile şi m-am aventurat la şcoală cu o pereche de şosete galbene stridente şi imense. Momentul iniţierii proiectului clandestino.fm, de care sunt foarte îndrăgostit. O plimbare cu un cabriolet fancy până la Enisala şi înapoi, privit apusul şi măgarii şi întors în oraş în aceeaşi zi.

De ziua mea, mi-e dor de bunicul meu, de prezenţa lui plină de conţinut."

×
Subiecte în articol: calendar astăzi e ziua ta...