x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Simona Mihăescu

Astăzi e ziua ta: Simona Mihăescu

10 Aug 2011   •   21:00
Astăzi e ziua ta: Simona Mihăescu

Orice actor doreste sa fie vazut si apreciat pentru arta sa. "Munca in televiziune, la un serial, de exemplu, este total dife­rita de cea din teatru, dar este o provocare careia nu-i poti rezista. Televiziunea creeaza dependenta... Te adaptezi, incepi sa ai succes, apoi nu mai poti fara. Cred ca tot ce am facut trebuia sa fac, iar ce nu am realizat este clar ca nu era pentru mine", ne povestea actrita si prezentatoarea "Retetei de acasa" de la Acasa TV, Simona Mihaescu. Maine implineste 42 de ani. La multi ani!

"Actoria e cea mai frumoasa meserie si nu-mi pare rau ca o fac, indiferent de conditii"
"Sunt in vacanta si ma bucur cat pot de liniste si de timpul liber pe care il am. Ma ocup mai mult de familia mea, fac lucruri care-mi plac si pentru care nu am timp pe parcursul stagiunii. Ma plimb, citesc, ma joc cu Andrei, vad filme, ascult muzica si incerc tot felul de retete noi. Ma amuza.

Sa fii actor, oriunde, e un privilegiu. E cea mai frumoasa meserie si nu-mi pare rau ca o fac indiferent de conditii. E dificil din punct de vedere material, dar nici pentru profesori ori medici nu e mai usor. Sa speram ca vor veni si vremuri mai bune. In profesia asta, cu fiecare rol o iei de la capat, ca un copil la primii pasi. Nu imbatranesti si nu te plictisesti! Nu ai voie!

N-am primit premii pana in acest moment. Daca vor veni le voi primi cu bucurie, ca o rasplata si o recunoastere a muncii mele.

In viata este imposibil sa nu-ti dai seama ca ai facut un lucru care merita recunoscut si poate premiat si, chiar daca nu se intampla, important este sa stii tu si sa ti-l acorzi. Cine stie cum ar fi aratat destinul meu daca nu m-as fi nascut romanca? Destinul este legat strans de locul de nastere si nimic nu e intamplator. Ma bucur ca sunt romanca, dar nu mi-ar fi displacut deloc sa ma nasc la Londra. E orasul meu preferat.

Cea mai mare implinire este Andrei, baietelul meu. Nu am regrete, doar pareri de rau fata de cei carora intr-un fel sau altul le-am gresit. La inceput de an de viata imi doresc sanatate!!! Sanatate pentru mine si pentru familia mea. In rest, toate vin de la sine. Ce plicitisitor veti spune. Asta e. Ba nu, totusi imi doresc ceva foarte mult. Sa vad Barcelona. In rest... Imi place sa fac daruri. Este esential pentru mine si cel mai mult imi place sa daruiesc carti. Cele mai daruite carti in ultimul timp au fost «Cartea regala de bucate» a Principesei Margareta a Romaniei si «Despre frumusetea uitata a vietii» a lui Andrei Plesu."

×
Subiecte în articol: simona mihaescu