x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta - Ştefan Bănică Jr

Astăzi e ziua ta - Ştefan Bănică Jr

de Ramona Vintila    |    17 Oct 2012   •   00:09
Astăzi e ziua ta - Ştefan Bănică Jr

Este un artist polivalent, care îmbină perfect teatrul, muzica şi televiziunea. Crede cu toată fiinţa sa în ceea ce face, iar publicul simte lucrul acesta. Muzica a fost mereu prezentă în viaţa lui, însă teatrul rămâne prima dragoste. Ştefan Bănică Jr împlineşte mâine 45 de ani. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".

"Încerc să mă ţin cât mai departe de compromisuri, într-o ţară în care scandalul şi promiscuitatea ţin loc de divertisment”

"Trec printr-o perioadă foarte plină din punct de vedere profesional: pregătesc lansarea unui nou album, al 14-lea disc de autor din carieră, se numeşte «Altceva» şi urmează a fi lansat spre sfârşitul acestei luni, am încheiat acum câteva zile filmările unui nou videoclip pentru un cântec proaspăt de pe albumul «Altceva» ­ piesa «Ce e dragostea?» ­ featuring Marius Moga. De asemenea, suntem în repetiţii pentru turneul «Altceva», ce promovează albumul cu acelaşi nume şi care va avea startul pe 27 octombrie. Turneul va cuprinde 9 oraşe din ţară: Constanţa, Piatra Neamţ, Bacău, Craiova, Cluj, Piteşti, Ploieşti, Iaşi, Braşov. Pe 26 octombrie începe sezonul 13 al emisiunii «Dansez pentru tine», iar, în paralel, pregătim concertele tradiţionale de Crăciun. Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul meu www.stefanbanica.ro sau pe pagina mea facebook: www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

Iubesc tot ceea ce fac, indiferent că e vorba de teatru, film, muzică sau televiziune! Şi-i mulţumesc încă o dată lui Dumnezeu pentru şansa asta!

Sunt atent la alegerile pe care le fac în viaţă şi în profesie şi îmi respect principiile, încercând  să mă ţin cât mai departe de compromisuri, într-o ţară în care scandalul şi promiscuitatea ţin loc de divertisment. Nu obişnuiesc să mă uit în urmă, trăiesc la timpul prezent şi mă gândesc la ceea ce mi se întâmplă acum.

N-am fost niciodată un vânător de premii, însă nici nu sunt ipocrit să spun că nu mi-au făcut plăcere atunci când le-am primit. Dar, pentru mine, cel mai mare premiu e atunci când văd sala plină la spectacolele mele, iar publicul pleacă acasă încărcat emoţional şi mulţumit.

Mă simt bine cu mine însumi şi cu vârsta mea de acum. Sunt împlinit alături de familie şi de copiii mei. Şi cred că nu îmbătrâneşti atâta timp cât îţi păstrezi sufletul tânăr."

×
Subiecte în articol: Stefan Banica Jr