x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Tino Furtună

Astăzi e ziua ta: Tino Furtună

06 Iun 2012   •   14:38
Astăzi e ziua ta: Tino Furtună

Fiecare piesa a celor de la Holograf este o experienta unica. In asta consta si farmecul lor. Natural, firesc, exceptional se leaga fiecare vers de viata unui om obisnuit si astfel ajunge acolo unde trebuie, la suflet. Tino Furtuna este, aidoma fiecarui membru al trupei in parte, un artist in adevaratul sens al cuvantului: perfectionist, atent la detalii si cu idei nenumarate ascunse undeva in manseta camasii. Este adeptul ideii ca tot ce faci sa faci cu seriozitate si pasiune. Pe langa activitatea din cadrul trupei, are nenumarate alte preocupari. Joaca baschet, tine fraiele companiei care se numeste 'Factor', firma care este printre primele din tara producatoare de spoturi publicitare, montaj video, grafica, studio audio, sound effect. Tino Furtuna isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Jurnalul National ii ureaza 'La multi ani!'


"Cred ca Holograf este daruita de Sus cu multa sansa'
Nu gandesc ca a mai trecut un an si adaug ceva la buchetul vietii, pentru ca ultimii ani au fost foarte dinamici si prolifici pentru mine. Stiu ca ma va astepta un alt an foarte interesant, asa ca sunt in plina forma. Totul merge bine, sunt multumit cu ce mi se intampla, sunt multumit cu viata mea. Stiu ca e un lucru rar, dar ma simt ca un copil in camera cu jucarii. Am de toate si imi fac de lucru cu ele.

Am facut foarte multe lucruri, printre care un album nou cu Holograf, am avut doua piese in top dintre care una era si pe primul loc in «Cat de departe», am avut multe concerte cu Holograf, cu raspuns bun din partea publicului, am terminat filmarile la sezonul 2 la serialul «In deriva» pentru HBO. Si pot continua, pentru ca am si alte proiecte... Cred ca formatia noastra este daruita de Sus cu multa sansa si faptul ca am putut sa ramanem impreuna atat timp ne-a tinut acolo intr-o zeama a succesului. Unii ar spune ca ne cunoastem mult prea bine, dar faptul ca ne-am suportat toti anii astia, ca am fost mereu unul langa altul, ca suntem prieteni adevarati este ceea ce ne uneste. Nu muncim noi pe cat ar trebui. Motivul pentru care noi facem muzica este ca ne place foarte tare si simtim ca asa trebuie. Cum, necum important este ca ne iese. Stiam ca dupa ultimul album intervalul de timp a fost lung, prea lung. Stiam ca trebuie sa facem ceva. Nu poti sau nu e bine sa traiesti din gloriile apuse. Trebuie sa vii pe piata cu lucruri care sa intereseze, sa fie actuale. Ne-am concentrat, recunosc ca nu a fost o nastere usoara, am lungit-o cam tare, dar rezultatul a fost un album bun. Deja doua extrase au fost oferite publicului, unul cu Angela Gheorghiu si «Cat de departe», o piesa noua si simpatica. Abia am facut un videoclip pentru «Cat de departe» cu cei de la LaLa Band, care au fost actori si dansatori, sunt niste tineri extrem de talentati, foarte muncitori, un efort sensibil peste medie, am remarcat asta. Talentul lor ii sustine. In ceea ce ma priveste, ori lumea asta n-a fost asa de nebuna, ori am avut sansa sa dau de oamenii care trebuie. Modul in care am trait si oamenii pe care i-am cunoscut, toate acestea ma indreptatesc sa am in continuare incredere. Cred ca daca emani succes si bine, ti se intoarce binele, dar si succesul'.

×