x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar “Astăzi e ziua ta...” - Vlad Enăchescu

“Astăzi e ziua ta...” - Vlad Enăchescu

23 Apr 2008   •   00:00
“Astăzi e ziua ta...” - Vlad Enăchescu

“Este foarte greu să faci performanţă fără sacrificii. Înainte de toate trebuie să vorbim despre pasiune. Dacă acest lucru lipseşte nu putem vorbi nici despre sacrificii, nici despre performanţă...” împlineşte astăzi 32 de ani.

“Este foarte greu să faci performanţă fără sacrificii. Înainte de toate trebuie să vorbim despre pasiune. Dacă acest lucru lipseşte nu putem vorbi nici despre sacrificii, nici despre performanţă...” împlineşte astăzi 32 de ani.

 

 

“Vlad Enăchescu este un băiat bun, dar uneori cam încăpăţînat. De vină poate să fie şi zodia... În rest, un om căruia îi place să muncească şi este destul de exigent din acest punct de vedere. Are o familie superbă şi este încîntat de cei doi copii, Natalia şi Răzvan. Dragostea, pasiunea mea pentru sport le am din copilărie şi sunt moştenite de la tatăl meu. Chiar dacă el activează în alt domeniu, asta nu l-a împiedicat să fie un obişnuit al sălilor de sport sau al stadioanelor. Iar micuţul Vlad se agăţa atunci de pantalonul tatălui şi îl însoţea la meciuri. Aşa s-a aprins flacăra... După ce am făcut o perioadă bună baschet, mi-am dorit să rămîn în mijlocul acţiunii. Drept pentru care am căutat un domeniu care să mă ţină aproape de sport. Iar presa sportivă mi-a fost cel mai aproape de suflet. Iar de aici, pasul către televiziune a fost simplu. Este clar că televiziunea este mult mai atractivă pentru un puşti decît presa scrisă sau radioul, mai ales datorită expunerii.

 

De la toţi oamenii cu care am lucrat sau încă lucrez pot spune că îmi place să fur cîte ceva. Este o meserie în care te califici cel mai bine la locul de muncă, urmînd exemplele celor mai experimentaţi. TVR mi-a oferit o şansă uriaşă de a lucra alături de cei mai importanţi jurnalişti sportivi ai României. Acum este doar o chestiune de echilibru, să poţi alege de la fiecare părţile bune.

 

 

Am realizat multe lucruri de care sînt mîndru, dar poate cel mai important este Minutul 91. Din 1999 şi pînă azi am demonstrat că se poate face o emisiune de fotbal şi fără scandal şi este un pariu pe care l-am cîştigat. Minutul 91 este copilul meu din televiziune şi uite că a ajuns să meargă la... şcoală. Cît despre nereuşite, aş prefera să le ţin pentru mine şi să nu le împărtăşesc. Nu îmi place să-mi arăt punctele slabe. Nu vreau ca lumea să profite de ele. Dar vă asigur că sînt conştient de aşa-zisele eşecuri, iar din fiecare episod învăţ cîte ceva şi încerc să remediez ulterior.

 

 

Retragerea de pe sticlă cred că ţine de un control intern. Personal am decis ca la 40 de ani acest lucru să se întîmple. Dar împlinesc abia 32 de ani, aşa că mai este timp. Sînt foarte tare atras de munca din spatele camerei, munca aceea care nu se vede, dar este extrem de importantă. Şi totodată de managementul de televiziune. Aşa că este posibil ca retragerea să vină şi mai repede... În rest... îmi doresc să fiu sănătos şi să am grijă de copii şi de familie.”

×
Subiecte în articol: calendar