x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 12 martie 2012

Horoscop 12 martie 2012

11 Mar 2012   •   21:00

Luna se va afla in Scorpion pe tot parcursul zilei, sti­mu­landu-ne simtul posesiunii si do­rinta de a obtine ceea ce ne dorim. In­ce­pand de astazi, Mercur se va afla in miscare aparent retrograda, pana la 4 aprilie, asa­dar, in aceas­ta pe­ri­oa­da suntem provocati sa ne intoarcem la ac­tiu­ni­le din ultimele sap­ta­mani, pentru a le ajusta.

BERBEC
Te afli intr-o perioada favorabila din punct de vedere financiar. Demersurile legate de afaceri si cariera sunt sustinute si pot aduce satisfactii materiale. Mercur retrogradeaza exact in semnul tau zodiacal, sugerand ca acum e indicat sa te gandesti de doua ori inainte sa iei o decizie si sa revii asupra unor initiative pentru a le imbunatati.

TAUR
In aceasta saptamana, beneficiezi de aspecte astrologice rare, favora­bi­le, care te ajuta sa te afirmi, sa te reinventezi, sa-ti imbu­na­ta­­testi ima­gi­nea si sa o cris­talizezi. Poti face or­di­ne in re­la­tii, poti lua ho­tarari le­gate de via­ta sentimentala sau de conce­pe­rea unui co­pil. Succesul oricarui pro­iect depinde de ca­pa­ci­ta­tea de a-ti depasi frica si inhibitiile, aici fiind aju­tat de Mercur retrograd.

GEMENI
E momentul sa iesi din rutina, sa faci lucrurile altfel, sa schimbi perceptia asupra vietii de familie si asupra experientelor trecute. Este un moment pretios, in care poti pune punct unui capitol de viata frustrant, iar Mercur retrograd te ajuta sa inchei discutii mai vechi, sa te reconciliezi cu anumiti prieteni sau sa rupi niste relatii care nu te mai reprezinta.

RAC
Aceasta saptamana pa­re sa fie decisiva si sa dea directia rela­ti­ilor, parteneriatelor si aso­ci­erilor tale pentru o lunga perioada de timp de acum incolo. Ai san­sa de a intra in parteneriate sau grupuri puternice si de a extrage be­ne­­ficii semnificative, care tin de imagine, pu­te­­re, autoritate. Mercur re­­tro­­grad in zona carie­rei te invita sa revii asu­pra unor initiative mai vechi.

LEU
Trigonul regal care se formeaza in aceasta sap­tamana pe semnele de pamant este de bun augur pentru tine, mai ales in ce priveste cariera si finantele. Ini­tia­ti­vele curajoase sunt in­cu­nunate de succes, ai san­sa sa castigi mai mult si atragi prosperitatea cu mare usurinta. Mercur retrograd in Berbec anunta schim­bari de tactica, de vizi­u­ne si convingeri, dar si reluarea unor studii.

FECIOARA
Esti direct vizat de tri­go­nul regal pe semne de pamant care se for­meaza in aceasta sap­ta­mana. Este, asadar, o perioada extrem de im­portanta pentru tine, in care esti sustinut sa faci alegeri radicale le­ga­te de relatia senti­men­­tala sau cu copiii. Acum te poti implica in proiecte extrem de fructuoase. Mercur retrograd iti poate aduce, in ur­ma­toarele zile, bani pe care nu-i mai asteptai.

BALANTA
Pentru tine, aceasta sap­tamana este importanta in ce priveste cu­noa­sterea de sine si vindecarea emotionala. Este momentul sa eli­be­rezi resentimentele acumulate, sa schimbi perceptia asupra unor experiente trecute si sa-ti reorganizezi viata. Mercur retrogradeaza in zona partenerului si creeaza contextul prielnic pentru renegocieri, clarificari, ajustari ale unor colaborari.

SCORPION
Aceasta saptamana poa­te veni cu momente de cotitura, atat in ce pri­veste parteneriatele si colaborarile, cat si re­la­tia de cu­plu care se poa­te in­drep­ta spre sta­rea civila. Vin propu­neri, promisi­uni, oferte tentante. Mercur retrograd sugereaza ca mai intai e necesar sa la­mu­resti neintelegeri de la un loc de munca vechi. E mo­men­tul sa iei in serios tratarea unei probleme de sanatate.

SAGETATOR
In aceasta saptamana situatia ta financiara si profesionala se poate schimba radical, prin luarea unor decizii ferme si transformari profunde in acest sens. Lasi ceva in urma, te reorientezi, descoperi noi surse de castig si afirmare. Mercur retrograd indica revenirea asupra unor initiative mai vechi, reluarea unei relatii sentimentale sau a unor discutii in cuplu.

CAPRICORN
Esti unul dintre benefi­ci­arii directi ai configuratiei astrologice rare si be­nefice care se for­mea­za pe cer in aceasta sap­tamana. Acest context te poate indeamna sa rupi niste legaturi cu tre­cutul, sa pornesti pe un drum nou, sa-ti asumi pro­iec­te inedite si chiar o re­la­tie sentimentala in care nu ai avut curaj sa te im­plici total pana acum. Pot aparea si schimbari legate de domiciliu si familie.

VARSATOR
Nici tu nu esti scutit de transformarile profunde pe care le aduce aceasta perioada. In cazul tau, acestea sunt legate de subconstient si de toate temerile acumulate acolo. E momentul vindecarii ranilor emotionale, acceptarii trecutului, detasarii de tot ce te-a afectat pana acum. Pot surveni schimbari majore legate de proprietati, relatii de rudenie, investitii.

PESTI
Contextul astral al acestei saptamani iti poate pune viata pe coordonate noi. Se schimba prietenii si an­tu­rajul, apar noi oa­meni si se rup le­ga­turi mai vechi. Exista o co­no­ta­tie ju­ri­di­ca in toa­te acestea, e po­sibil sa sem­nezi acte ofi­ciale pentru a ru­pe o in­te­le­ge­re sau un contract. Ai posibilita­tea sa-ti asezi viata pe un drum nou, iar acesta poa­te fi favorabil, cu con­ditia sa te lasi in voia curentului.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier trans­personal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×