x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 14 decembrie 2011

Horoscop 14 decembrie 2011

13 Dec 2011   •   21:00

Cu Luna in Leu, astazi ne este mai usor sa privim cu seninatate toate experientele, sa ne punem in valoare si sa ne exprimam creativitatea. Totusi, in prima parte a zilei, infatuarea, egoismul si rigiditatea ar trebui evitate sau tempe­rate.

BERBEC
Daca in prima parte a zilei esti precum un leu in cusca, incercand sa te impui cu orice pret si sa atragi atentia asupra ta, dupa pranz, atmosfera devine mult mai relaxata, iar tu vei putea sa te bucuri in voie de niste vesti bune. E posibil ca aceste vesti sa vina prin omul iubit sau prin intermediul copiilor.

TAUR
In cursul diminetii te poti confrunta cu si­tua­tii complicate in fa­mi­lie sau pot aparea ne­multumiri, agitatie, nervozitate si griji le­ga­te de statutul material sau de spatiul locativ. Dupa pranz, lucru­ri­le se asaza pe un fa­gas favorabil, cu ajuto­rul unor persoane apro­piate care intervin pentru tine, iti fur­ni­zeaza niste in­for­ma­tii utile sau iti acorda sprijin material.

GEMENI
Pentru tine, lucrurile sunt amestecate, cel putin asa apar, privite prin filtrele tale mentale. Asadar, in loc sa le complici si mai mult, analizand la nesfarsit, mai bine incearca sa simplifici totul, ramanand ancorat in prezent si traind fiecare moment asa cum este. Renunta la asteptari, fii deschis la semnalele exterioare, accepta invitatiile si propunerile.

RAC
Unele experiente neplacute legate de prieteni sau colaboratori te pot face sa-ti pierzi increderea si sa privesti lucrurile pesimist. Insa, daca nu te pripesti sa tragi concluzii si sa judeci fiecare gest al celor din jur, vei vedea ca totul are un motiv sa fie asa cum este, iar provocarile primite nu fac decat sa te ajute sa deschizi noi usi, neobservate pana acum.

LEU
Daca in prima parte a zilei esti predispus la exagerari, mi ales in sfera profesionala, in a doua parte a zilei abordezi totul cu entuziasm, optimism, bucurie. Poti primi o veste buna, te poti bucura la gandul ca in curand vei pleca intr-o calatorie, ai noroc la examene si interviuri sau esti favorizat in ceea ce priveste studiile si evolutia pe toate palierele.

FECIOARA
Ziua poate debuta cu vesti contradictorii, ingrijorare cu privire la viitor sau senzatia ca esti nedreptatit. Tocmai de aceea ai nevoie de intelepciune si rabdare pentru a tria cat mai corect datele in posesia carora intri. Dupa pranz, Luna in Leu primeste raze benefice care se pot concretiza in viata ta printr-un dar providential.

BALANTA
Chiar daca orele di­mi­ne­tii aduc stres si tensi­uni in ceea ce priveste in­casarea unor sume de bani, se pare ca totul este in favoarea ta. Dupa pranz, contextul astral pro­mite experiente mi­nu­nate in ceea ce pri­ves­te relatiile cu prie­te­nii sau parteneriatele. Este o perioada excelenta pentru a impartasi ideile tale cuiva apropiat sau pentru a accepta o invitatie la un eveniment.

SCORPION
Mentalul superior, ima­gi­natia si creativitatea functioneaza excelent. Ai incredere in mesajele si raspunsurile primite pe cele mai neasteptate cai. Dupa pranz, fii gata sa accepti o propunere interesanta de la un sef sau sa te bucuri de un succes profesional. Daca esti propus pentru o noua functie sau un nou proiect, accepta doar daca intentiile sunt oneste si transparente.

SAGETATOR
Se pare ca in cursul diminetii esti nevoit sa te ocupi de probleme legate de documente sau relatii cu strai­na­tatea. Desi aceste probleme par fara iesire initial, apar solutii neasteptate daca ai rabdare si incredere. Oricum, dupa pranz, reusesti sa vezi lucrurile intr-o lumina favorabila, fiind un moment excelent pentru a da curs unor idei ingenioase.

CAPRICORN
In cursul diminetii poti avea parte de surprize de la partenerul de viata sau de la un colaborator. Poate ca primesti o propunere inedita sau pur si simplu cineva isi schimba brusc atitu­di­nea fata de tine. Oricare ar fi cursul evenimentelor, nu ai de ce sa te ingrijorezi, pentru ca totul se asaza cum e mai bine pentru tine. Dupa pranz ai parte de daruri, favoruri, dar si de momente pasionale.

VARSATOR
S-ar putea sa gasesti solutii ingenioase pentru a debloca un proiect sau pentru a finaliza o lucrare la termen, desi nu mai sperai. In a doua parte a zilei te bucuri de atentie, recunoastere si chiar aplauze la scena deschisa, mai ales daca esti persoana publica sau ai de-a face cu publicul in activitatea pe care o desfasori.

PESTI
Activitatea profesionala, sarcinile si responsabilitatile zilnice revin in prim-plan. Rezultatele pot fi foarte bune, ba chiar poti primi propuneri interesante, cu con­di­tia sa renunti la pesimism, prejudecati sau neincredere in tine. Astazi e foarte important sa fii receptiv, deschis la nou si, mai ales, sa fii dispus sa iesi in fata.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×