x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 14 martie 2012

Horoscop 14 martie 2012

13 Mar 2012   •   21:00

Aceasta zi poarta semnatura astrala a Lunii in Sagetator. Suntem invitati sa ne gan­dim la viitor, sa ne re­vi­zuim aspiratiile si sa verificam autenticitatea convingerilor noastre. Cel mai im­portant as­pect al acestei zile este trigo­nul regal pe semne de pa­mant, o confi­guratie rara, care ne poate a­du­ce schimbari majore pe termen lung.

BERBEC
E posibil ca aceste zile sa-ti aduca experiente uimitoare, care te lasa fara replica. Fie ca esti direct implicat, fie asisti la tot felul de evenimente spectaculoase, important este sa-ti pastrezi echili­brul si sa curgi o data cu aceste evenimente. Numai asa vei putea face ale­ge­­rile po­trivite care-ti pot schim­­ba favorabil sta­tu­tul profesional si fi­nanciar pentru multi ani de acum incolo.

TAUR
Evenimentele astrologice importante din aceste zile au ecou pu­ternic in viata ta, mai ales in ceea ce priveste imaginea de sine, con­vingerile si aspiratiile. Aceasta zi poate aduce revela­tii, o perceptie noua asu­pra viitorului, informatii care-ti dau peste cap convingerile. E foarte im­portant sa nu te opui, sa fii observator deta­sat al eveni­men­telor si sa faci ale­geri bazate pe intuitie.

GEMENI
A venit momentul sa iesi din niste tipare, sa-ti depasesti fricile si neincrederea in tine, ci sa ai incredere in ideile tale si sa le materia­lizezi. Aceste zile pot scoate la suprafata te­meri profunde si cau­zele acestora. Apar oameni din trecut sau revin amin­tiri despre experiente care te-au marcat. Pri­veste-le pe toate ca fiind parte din procesul tau de transformare.

RAC
Pentru tine, trigonul regal pe semne de Pamant aduce transformari majore la nivel de relatii, asocieri, par­teneriate. E momen­tul adevarului, al cartilor date pe fata si al deciziilor radicale. Tot ce nu ai avut curaj sa spui sau sa faci in trecut, acum se intampla rapid, fara cale de intoarcere. Legi relatii noi, renunti la unele vechi sau reiei idei si proiecte din trecut.

LEU
Asa cum iti place, contextul astral de astazi indreapta reflectoarele spre tine. Esti in centrul atentiei, te mani­festi plenar, ai un cuvant important de spus in orice situatie. E foarte important sa nu stai in umbra, ci sa ai curajul de a iesi in fata si de a-ti etala ta­lentele, pentru ca aceste zile pot aduce turnuri spectaculoase in cariera ta.

FECIOARA
Si pentru tine a venit vre­mea schimbarii si transformarii. Fie ca aceste schimbari vizea­za imaginea, stilul de viata, in general, relatia sentimentala sau pro­iec­tele creative, ele se produc si au efecte asupra ta si a vietii tale pentru mult timp de acum incolo. Poti relua un proiect mai vechi, te poti repozitiona in re­latia afectiva sau aduci transformari majore personalitatii tale.

BALANTA
Aceste zile, desi pot parea incordate si dificile, sunt o mare bine­cu­­vantare pentru psihicul tau, intrucat te ajuta sa eliberezi o serie de emotii toxice, resentimente, regrete sau frici legate de viitor. In sfarsit, te hotarasti sa rupi legaturi cu trecutul si sa-ti zgandari ranile vechi. Primeste toate experientele aces­tor zile si rezerva-ti timp pentru tine si pentru sufletul tau.

SCORPION
Transformarile aferen­te configuratiei as­trale puternice din aceste zile vizeaza, in cazul tau, relatiile, aso­cieri­le, co­municarea. Cu alte cuvinte, te redefinesti, iti creezi o noua imagi­ne, faci curatenie drastica in relatii. Acum e foarte important sa fii autentic, sa recunosti ca unele relatii nu-si mai au locul in viata ta, si sa primesti doar ace­le propuneri cu care sufletul tau rezoneaza.

SAGETATOR
Esti la momentul bi­lan­tului in ceea ce pri­veste situatia financia­ra, afacerile, statutul profesional si social. Esti extrem de motivat si determinat sa transformi radical aceste zone de viata. De altfel, unele schimbari se produc deja fara ca tu sa fi actionat in acest sens. Cu alte cuvinte, fii atent in aceste zile la oportunitatile care apar, la semne si la vocea interioara.

CAPRICORN
Daca pana acum te-ai complacut in tot felul de situatii care ti-au luat din putere si ener­gie, a venit momen­tul sa faci schimbari radicale, incepand cu tine, cu emotiile tale si cu felul tau de a relationa sau de a te raporta la viata. Este o perioada a transformarii interioare profunde, a debarasarii de relatii toxice sau experiente trecute pe care le-ai lasat sa te afecteze.

VARSATOR
Experientele care activeaza si provoaca transformarile profunde din aceste zile vin dinspre prieteni si cu­nostinte. Infor­ma­tiile, mesajele, chiar si deza­magirile din aceas­­ta zona te determina sa-ti regandesti prioritatile. Este o zi importanta mai ales in ceea ce priveste schimbarea sau intelegerea mai profunda a unor adevaruri spirituale.

PESTI
Luna in Sagetator activeaza zona carierei. Astazi te poti folosi de niste legi sau reguli de ordine interioara, pentru a obtine niste avantaje materiale, in urma discutiei cu un sef sau cu o persoana cu autoritate. Este o zi importanta insa si in ceea ce priveste relatiile, care sunt complet revizuite si serios triate.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier trans­personal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×