x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 16 februarie 2012

Horoscop 16 februarie 2012

15 Feb 2012   •   21:00

Luna ramane si as­tazi in Sagetator, in re­latie incordata cu Marte retrograd din Fecioara, ceea ce in­seamna ca, vrem nu vrem, suntem pro­vo­cati sa ne ocu­pam de o proble­ma mai ve­che care vizeaza sa­natatea sau locul de munca si sa schim­bam ce e de schimbat in abordare, atitudine, convingeri.

BERBEC
Astazi e posibil sa constientizezi ca pana nu rezolvi ceva din trecut si nu finalizezi o lucrare pe care ai tot taraganat-o, nu poti merge inainte, spre implinirea unor as­pi­ra­tii. Contextul de astazi este potrivit pentru a incheia niste socoteli la locul de munca, pentru a finaliza ceva inceput demult sau pentru a transforma unele convingeri pesimiste si a lua niste decizii ferme.

TAUR
Daca te impiedici de detalii, daca te concentrezi predominant asu­pra defectelor parte­ne­ru­lui, risti sa dezvolti ani­mozitati care nu duc ni­caieri. Tendinta catre critica si analiza ama­nun­tita este ac­cen­tuata, iar asteptarile de la oa­menii dragi sunt foarte mari. In zona par­teneriatelor de afa­ceri si a carierei, benefi­ci­ezi de suport astral, asa ca alege sa te concentrezi in aceasta directie.

GEMENI
E posibil ca astazi sa fii foarte sensibil la stimu­lii exteriori. Orice re­mar­ca sau observatie ve­nita de la cei din jur este amplificata mai mult decat e cazul, ceea ce poate duce la tensi­uni si chiar conflicte. Prin ur­mare, incearca sa ra­mai detasat fata de ceea ce se intampla in jur. Mai bine profita de con­textul favorabil care vi­zeaza derularea unui proiect sau consolida­rea unei relatii afective.

RAC
E posibil ca astazi sa te trezesti deseori spu­nand "asa nu se mai poa­te". Asta pentru ca pro­vocarile la locul de mun­ca sau in zona profesionala in care ac­ti­vezi se tin lant. Daca ai senzatia ca te invarti in cerc in cadrul unei colaborari, iar relatiile cu colegii nu functioneaza, inseamna ca a venit timpul sa iei atitudine si sa faci niste schim­bari: de loc, de context, echipa sau abordare.

LEU
E posibil ca astazi sa te intalnesti cu tentatii la tot pasul sau sa apara cheltuieli neprevazute. In orice caz, bugetul este vulnerabil din cauza evenimentelor care par sa-ti scoata bani din buzunar in mod frecvent. Asadar, ai nevoie de rabdare si cumpatare, pentru a evita pagubele sau pierderile financiare. In continuare, te poti baza pe sfatul par­te­nerului de viata.

FECIOARA
O situatie tensionata persistenta, legata de locuinta sau familie revine astazi in prim plan, solicitandu-te din punct de vedere emo­tio­nal. Fie ca se de­fec­tea­za ceva prin casa, fie esti presat de cineva din familie sa-ti onorezi o promisiune veche, cert este ca esti nevoit sa-ti schimbi programul si sa-ti aduci contributia. Vei fi cu atat mai eficient, cu cat te vei opune mai putin.

BALANTA
Te afli intr-o perioada favorabila in ce pri­veste definitivarea unui proiect, cri­s­ta­lizarea unor idei sau clarificarea unei relatii afective. Chiar daca astazi te poti confrunta cu niste temeri mai vechi care te scot putin din ritm, continua sa privesti imaginea de ansamblu si sa te concentrezi asupra lucru­rilor cu adevarat im­por­tante.

SCORPION
Zona banilor se afla in continuare sub influenta Lunii in Sa­ge­ta­tor. Aspectul tensio­nat al Lunii cu Marte re­tro­grad din zona prie­te­nilor iti poate aduce provocari relationale sau legate de pro­iectele aflate in curs de derulare. Este, asadar, o zi potrivita pentru lamurirea unor situatii incurcate legate de bani sau pentru reconfigurarea unui plan de investitii.

SAGETATOR
Aspectele tensionate pe care le formeaza Luna in zodia ta vor­besc despre eventuale frictiuni care pot apa­rea in relatiile cu sefii, colaboratorii sau auto­ri­tatile. Este o zi care aduce multe provocari care, daca sunt acceptate cu usurinta si gestionate cu rabdare, pot duce la schimbari bene­fice pe termen lung.

CAPRICORN
Pentru tine, Luna in Sagetator aduce ne­vo­ia de repliere, ajustare a unor actiuni, re­gan­di­rea unor decizii. Ziua de astazi te pune fata in fata cu conse­cintele unor alegeri, iar da­ca acestea nu-ti plac, ai un motiv bun sa le schimbi. Prin ur­ma­re, profita de aceas­ta zi pentru a-ti zugravi viitorul asa cum iti doresti, schimband ceva in fiecare mo­ment prezent.

VARSATOR
Ziua de astazi iti poate aduce sau poate reactiva niste tensiuni in relatiile cu unii prieteni. Asta se datorea­za faptului ca ti-e din ce in ce mai greu sa to­lerezi lipsa de consecventa, seriozitate sau integritate a celor din jur. Prin urmare, a venit momentul sa fii ceva mai categoric si chiar sa renunti la o relatie care iti ia din energie.

PESTI
Chiar daca apar tensiuni in zona profesio­nala, generate de o anumita instabilitate sau confuzie legata de viitorul unei functii sau pozitii profesionale, se pare ca nu exista motive serioase de ingrijorare, pentru ca totul se va intoarce in favoarea ta, daca te orientezi catre solutii si te folosesti de informatiile, argumentele sau relatiile pe care le ai la dispozitie.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×