x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 16 noiembrie 2011

Horoscop 16 noiembrie 2011

15 Noi 2011   •   21:00

Contextul astral de astazi ne invita sa stabilim un echilibru intre vechi si nou. E timpul sa lasam in urma unele relatii, acti­vitati si aspiratii, pentru a face loc noilor oportunitati, idei si dorinte. In cazul fiecarei zodii vorbim despre un anumit domeniu de viata:

BERBEC
In cazul tau, familia si caminul sunt direct vizate. Asadar, chiar daca cei dragi se opun ideilor tale, esti hotarat sa schimbi ceva, fie ca e vorba de schimbarea locuintei sau doar de in­lo­cui­rea unui aparat sau a unei piese de mobilier in casa. De resurse materiale nu te poti plange, insa fii atent la tendinta de a te intinde mai mult decat iti e plapuma.

TAUR
Pana spre orele 18:00, esti factorul de legatura intre oa­meni, ai un rol foarte im­portant in transmiterea informatiei si chiar in medierea unor conflicte. Asi­gura-te ca fie­ca­re mesaj este transmis cu acuratete, pen­tru ca altfel risti sa fii inteles gresit si chiar sa starnesti reac­tii ostile. Seara poate fi dedicata familiei sau ingrijirii personale.

GEMENI
Energia ta este ca­na­lizata spre re­zol­varea unor proble­me de or­din financiar si material. In­cer­carea de a-ti ad­mi­nistra bugetul iti amin­teas­ca de lipsuri si ne­mul­tu­miri. Opres­­­te-te din calcu­le, re­nun­ta la gan­du­ri­le despre lipsuri si ui­ta-te dupa mijloace prin care sa-ti cresti veniturile. Spre seara, cineva iti vinde un pont sau iti face o pro­punere de nerefuzat.

RAC
Cu Luna in zodia ta, tensionata in prima parte a zilei, e posibil sa fii usor de influen­tat (de prieteni sau familie). Nu te lasa prins in dra­me­le sau pesimismul altora. Nu-ti asuma toate problemele ce­lor cu care vii in contact. Fii mai detasat, ra­mai fidel credin­te­lor si intuitiei tale, si asa vei putea ajuta mai mult. Seara iti aduce vesti bune legate de bani.

LEU
Ti-e destul de greu sa te aliniezi la cerintele superiorilor, sa ac­cepti accesele de au­to­­ritate sau sa te sincronizezi cu cei din jur. Ai sentimentul ca te afli intr-o lume ca­reia nu-i apa­r­tii, pe ca­re nu o in­te­legi. Nu-ti foloseste la ni­mic in­ver­sunarea, ci e mult mai constructiv sa pri­vesti totul ca un spectator. Spre seara, ca­peti o noua viziune asupra lucrurilor.

FECIOARA
Luna in Rac, in pri­ma parte a zilei, pune ac­cen­tul pe relatiile so­cia­le. Prietenii sunt foarte prezenti in via­ta ta si joaca un rol im­portant in alegerile pe care le faci. Lasa-te inspirat si chiar in­dru­mat. Se pare ca ci­ne­va din anturaj de­ti­ne informatii care-ti sunt foarte utile. Nu e mo­men­tul sa vorbesti des­pre afa­ceri sau sa demarezi un proiect care im­pli­ca investitii.

BALANTA
Luna in Rac te ajuta sa finalizezi niste de­mer­suri in zona carie­rei si sa iei ho­ta­rari legate de o func­tie, un proiect, o anumita ac­ti­vitate in care esti im­plicat. Devine evident ca ai nevoie de o trie­re, de o re­vi­zui­re a pro­gramului sau re­la­tiilor din sfera profesionala. Cu alte cu­vin­te, e timpul sa re­nunti la ceva vechi si la iluzia sigurantei, pentru a face loc noului.

SCORPION
Pentru tine, ziua de astazi se anunta in­te­re­santa, la nivel de con­vingeri, viziune, re­latii cu strainatatea. Chiar daca ti-e greu sa accepti ca te-ai in­se­lat in anumite privinte sau ca unele do­rin­te nu sunt autentice, e timpul sa ac­cepti adevarul si sa schimbi ce e de schim­bat. Orele serii iti aduc idei ingenioa­se cu privire la un pro­iect. Noteaza-le!

SAGETATOR
Ai tendinta sa privesti cu pesimism o afacere sau un proiect in care ti-ai pus toate speran­tele si astep­ta­ri­le. Aceas­ta zi are ro­lul de a te determina sa faci un pas ina­poi, pentru a putea privi imaginea de an­sam­blu si a des­co­peri ce nu e in re­gu­la aco­lo, ce ar putea fi corectat, la ce sau la cine ai putea sa re­nunti. Spre sea­ra, vei vedea lu­cru­rile dintr-o noua perspectiva.

CAPRICORN
E posibil ca astazi sa se reediteze niste tensiuni sau conflicte in sfera profesionala. To­tul pleaca de la ne­mul­tumirile tale le­ga­te de felul in care esti privit, perceput si ju­de­cat. Ai senzatia ca nu-ti sunt recunoscu­te meritele, si se stie ca pentru un Capricorn asta doare foarte tare. In loc sa tragi conclu­zii pripite, in­cear­ca sa-ti indrepti atentia catre altceva.

VARSATOR
Daca nu ai fi asa de sever cu tine si ai renunta la pesimismul cu care esti tentat sa privesti lucrurile astazi, te-ai putea bucura de niste pasi frumosi pe care i-ai facut in ce priveste cariera. Toata lumea pare sa-ti recunoasca meritele, mai putin tu. Asadar, ce-ar fi sa ai mai multa rabdare si sa fii ceva mai ingaduitor cu tine?

PESTI
Da-ti voie sa explorezi noi taramuri, macar in imaginatia ta. Chiar daca momentan nu ai resursele necesare pentru a-ti implini un vis, gandurile tale pozitive le pot atrage mai repede in viata ta. Asadar, renunta la pesimism si ai incredere ca exista mereu solutii, chiar si atunci cand nu le vezi.


Dr. Nicoleta Svarlefus – astrolog, trainer spiritual, consilier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1;
Website:www.astrocafe.ro

×