x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 2 decembrie 2012

Horoscop 2 decembrie 2012

01 Dec 2011   •   21:00

Ziua de astazi pri­meste influen­te de la Luna in Pesti. Avand in vedere ca suntem in faza de prim patrar al Lunii si luand in calcul contextul astral tensionat, ne pu­tem astepta la im­­pulsi­v­i­tate, stari emo­tionale schim­batoare, ten­dinta de a ne vic­timi­za. Putem folosi cons­tructiv vibratia acestei zile daca alegem sa exploram noi posibi­litati si avem curajul sa ne reorientam.

BERBEC
Fa tot posibilul sa te pui in centrul uni­ver­­su­lui tau si sa-ti a­cor­zi toa­ta atentia. E posibil sa constati ca la a­nu­­­mite niveluri ai ne­voie de vindecare emo­ti­o­nala sau fizica. Pur si sim­­plu integra­rea co­rec­ta a unor in­for­ma­tii, re­velatii si ade­va­ru­ri, precum si curajul de trans­­forma ceva ce nu func­tioneaza te pot aju­ta sa scapi de multe nepla­ceri, inclusiv de cele cauzate de o boala.

TAUR
Chiar daca prietenii sau alti oameni din an­tu­raj nu-ti impar­tasesc pa­rerile si noua vi­ziune despre viata, nu e cazul sa-i judeci, sa intri in po­lemici ne­sfarsite ori sa te plangi ca nu esti in­­­teles. Poate ca este o zi tensionata, in care ai sen­­zatia ca totul e in­sta­bil si iti scapa prin­tre degete, dar este o zi necesara, prin natura expe­rien­te­­lor profund revela­toa­­re cu privire la re­la­tii.

GEMENI
Te afli intr-o perioada care-ti testeaza rab­da­rea, capacitatea de a co­opera si a lucra in echi­pa, diplomatia. Daca astazi ti se pare ca toata lumea vorbeste o limba pe ca­re nu o in­telegi, este pentru ca ai de invatat lec­tia flexibi­litatii, mai ales in zona pro­fesionala, unde mul­te lucruri ti se par ana­poda. In­cear­ca sa fii cat mai coerent si sa-ti argumentezi cu calm punctul de vedere.

RAC
Unele demersuri ad­mi­nis­trative iti pot da du­reri de cap. Una in­trebi si alta ti se ras­punde, una ceri si alta ti se da, mai ales da­ca ai de-a face cu insti­tutii de stat. Ai rab­dare si sa vezi par­tea bu­na in orice expe­ri­en­­ta. S-ar putea ca in­ce­ti­ni­rea unor astfel de de­­mer­suri sa fie de bun au­­gur, in sen­sul ca-ti ofe­­ra prilejul de a de­pis­­ta niste erori in re­dac­tarea unor documente.

LEU
Astazi poti avea sen­zatia ca banii si resur­sele materiale iti scapa printre degete. Asta datorita unor cheltuieli ne­prevazute, in­ves­titii ne­inspirate sau amenzi si taxe. E ne­vo­­ie de cum­­patare si in­te­lep­ciu­­­ne in toate de­mer­su­­rile legate de ba­ni. Da­ca doresti sa soli­ci­ti un im­prumut, even­tual la o banca, ori sa in­­­chei un contract cu o firma de asigurari, as­teap­ta pana pe 15 decembrie.

FECIOARA
Astazi s-ar putea sa fii uimit de reactiile unor oameni din anturaj sau de manifestarile parte­ne­rului de viata. Ce-i drept, criticile tale din ce in ce mai dese la adresa celor din jur isi arata acum con­se­cintele, prin ur­mare, asuma-ti responsabi­litatea pentru tot ce se intampla, ca fiind ceva ce ai generat si atras.

BALANTA
Cu Luna in zona mun­cii, ziua de astazi poate parea destul de incordata, datorita incur­ca­turilor care apar, si­tu­atiilor dificil de ges­tio­nat, cat si atitudinii lipsite de integritate a co­legilor. Ia lu­cru­rile u­sor, fara sa dra­­matizezi tot ce se in­tam­­pla, si o­rien­teaza-te spre so­lutii, pentru ca acestea exista. Cat pri­ves­te sta­rea fi­zica, fii atent la ali­men­tatie, evi­­ta excesele si as­culta-ti corpul.

SCORPION
Este stiut faptul ca-ti place sa ai lucrurile sub control. Numai ca as­tazi toate asteptarile par sa-ti fie date peste cap, iar reactiile prietenilor sau ale unor oa­meni dragi iti de­pasesc imaginatia. Iata un pri­lej bun pentru a invata lec­tia detasarii, accep­ta­rii oamenilor asa cum sunt, adaptarii la orice si­tuatie. In­cear­ca sa-ti conservi cat mai bine resursele mate­riale.

SAGETATOR
Avand in vedere noile culoare care se des­chid in fata ta, in ce priveste manifestarea unor ta­lente si aptitudini, cat si imbu­na­tatirea imaginii de sine, e clar ca sunt necesare unele schim­ba­ri. Interesele, proiec­te­le, activitatea profesionala, cat si viata de familie e necesar sa fie acor­date la noile cre­dinte si con­vingeri. Asadar, nu te teme sa schimbi ce e de schimbat.

CAPRICORN
Ziua de astazi poate aduce tensiuni, nein­te­legeri, chiar conflicte in relatiile cu rudele sau cu vecinii. De ase­me­nea, pot aparea in­­cur­ca­turi legate de documente sau contracte. In­cear­­ca sa nu dai lu­cru­rilor o semni­ficatie mai importanta decat e cazul si ai rab­dare sa se ase­ze de la sine. Amin­teste-ti ca ai tot ce-ti trebuie pentru a reusi orice-ti propui.

VARSATOR
Daca te axezi foarte mult pe analiza si deta­lii, ai toate sansele sa sfar­sesti prin a intra in con­flict cu un parte­ner sau cu un asociat pe te­me legate de bani, pro­fit, inves­titii. Ade­varul este ca acum e necesar sa te axezi mai mult pe ti­ne si pe ceea ce poti tu realiza. Uneori poa­te fi greu sa-ti asu­mi responsabilitatea, insa sigur e in avantajul tau.

PESTI
Cu Luna destul de tensionata in zodia ta, astazi tinzi sa fii foarte sensibil, nehotarat, chiar pesimist. Mai ales in ceea ce priveste relatiile din sfera profesionala, tinzi sa iei totul personal, lasan­du-te afectat de orice observatie cu iz de cri­tica sau dezaprobare. Prin urmare, ti-ar fi de mare ajutor o atitudine ceva mai detasata si concesiva.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×