x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 2 martie 2012

Horoscop 2 martie 2012

01 Mar 2012   •   21:00

Luna ramane in Ge­meni pana la orele 17:00, dupa care tre­ce in Rac. Mercur isi schimba locul, ajun­gand in Berbec, foar­te aproape de Ura­nus, si aduce energie creatoare, initiativa, dar si nerabdare sau impulsivitate. Poate fi o zi plina, chiar agitata, cu emotii schimba­toare si stari puternice.

BERBEC
Luna aflata pe ultima suta de metri in Ge­meni iti da timp sa re­pari unele greseli facute in ultimele zile, in rela­tia cu un coleg, o ruda sau un vecin. Ti se ofera prilejul de a pune in or­dine niste documen­te sau a reprograma de­pla­sari si intalniri im­por­tante. Instalarea lui Mer­cur in zodia ta, te pro­voa­ca sa-ti iei via­ta in propriile maini, sa faci alegeri curajoase, sa fii tu insuti.

TAUR
Iti vine inima la loc, dupa cateva zile de stres in ce priveste chestiunile financiare si afacerile. Astazi ai sansa sa gasesti cele mai bune solutii pentru astfel de demersuri. Intrarea lui Mercur in Berbec inseamna insa, pentru tine, inceputul unei perioade de introspectie serioasa, de rezolvare a unor conflicte interioare si schimbare a unor con­vingeri.

GEMENI
In sfarsit, poti simti in­fluenta benefica a Lu­nii, care inca se afla in zo­dia ta, pana la orele 17:00. Ai sansa sa pui in ordine o serie de prio­­­ritati, sa te reconci­lie­zi cu cineva din an­tu­rajul apropiat. Mer­cur in Berbec te impulsio­nea­za sa te uiti cu since­ri­tate la cercul tau de prie­teni si sa vezi in ce masura mai rezonezi cu unii dintre ei. Esti pro­vocat sa-ti revizuies­ti aspiratiile.

RAC
Pana la orele 17:00, ai un ragaz pentru a te ocupa de tine si a-ti ordona prioritatile pentru urmatoarea perioa­da. Orele serii, cu Luna in Rac, pun accentul pe nevoile si interesele tale, din perspectiva realizarii profesionale la care visezi. De astazi, Mercur in Berbec te mo­­tiveaza sa-ti refor­me­zi cariera, sa faci schim­bari spectaculoa­se, sa te aventurezi pe drumuri necunoscute.

LEU
Pana la orele 17:00, cat Lu­na inca se va afla in Ge­meni, ai ocazia sa par­ticipi la conversatii agreabile, sa te afli in mijlocul prietenilor sau sa accepti invitatia la un eveniment. E im­por­tant sa te des­chizi catre cei din jurul tau, pentru ca astfel poti primi informatii utile. Pu­tem vorbi despre schim­barea vi­ziunii si crezu­rilor, dar si despre sansa de a-ti extinde activitatea in afara granitelor.

FECIOARA
Dupa cateva zile agitate in ce priveste segmentul profesional, astazi simti cum se asaza lucrurile. Ziua aceasta poate aduce raspunsuri, so­lutii si idei bune. Mer­cur in Berbec acti­veaza zona finantelor si re­sur­selor altora, astfel ca in urmatoarea pe­rioa­da esti provocat sa-ti re­vi­zuiesti atitudinea fata de bani si sa coope­rezi cu alte persoane pentru atingerea sco­purilor.

BALANTA
Astazi se pot rezolva o serie de chestiuni care tin, o re­latie oficiala sau ob­­ti­ne­rea unui act im­portant. Gasesti ca­lea po­trivita pentru a ajun­ge la persoa­nele de care ai ne­voie si esti su­fi­cient de convin­gator incat sa obtii ce vrei. Instalarea lui Mercur in Berbec poate adu­ce relatii noi, co­la­bo­rari nonconfor­miste, dar si provo­cari care pot ajunge la rupturi, in relatiile vechi.

SCORPION
Daca in ultimele zile ai fost suficient de diplomat, dar in acelasi timp ferm, mai ales in ne­gocieri, astazi poti culege roade financiare sau materiale. Te poti alege cu un castig, o recomandare, o fa­voa­re din partea cuiva. In cazul tau, Mercur in Berbec te provoaca sa renunti la atasamente, sa-ti asumi rezultatele din prezent, oricare ar fi ele, si sa accepti oportunitatile noi care apar.

SAGETATOR
Contextul astral al acestei zile te ajuta sa restabilesti armonia si echilibrul in cadrul unor relatii care conteaza pentru tine. As­ta­zi e bine sa te axezi pe comunicare deschi­sa si nego­cie­re. Mercur in Berbec te provoaca sa fii sincer fata de tine, sa vezi care-ti sunt ade­va­ratele sentimente si motivatii, unde in viata ta nu-ti asumi respon­sabi­li­tatea si nu-ti ma­ni­festi creativitatea.

CAPRICORN
Astazi reusesti sa aduci la zi o lucrare care ti-a dat batai de cap pana acum. De asemenea, daca ai avut vreo pro­blema de sanatate, poti simti o ameliorare a acesteia. Cat despre intrarea lui Mercur in Berbec, pentru tine in­seamna schimbari si re­formulari in ce pri­veste viata de familie, lo­cuinta, relatiile cu cei dragi.

VARSATOR
Un proiect inceput cu putin timp in urma incepe sa prinda contur iar tu iti recapeti in­cre­derea in reusita a­ces­tuia. Blocajele cu care te-ai confruntat in ul­­timele zile se dizolva, iar inspiratia si creativi­ta­tea revin. Mercur tocmai instalat in Berbec te motiveaza sa gasesti o cale de a da mai de­par­te cunoas­terea acu­mu­lata, intr-o forma care sa fie in rezonanta cu adevarul tau interior.

PESTI
Pe tine, contextul astral al zilei te sprijina in so­lu­tionarea unor pro­ble­me de ordin financiar sau locativ. De asemenea, exista premise frumoase pentru reconci­lierea cu cineva din fa­milie. Cat despre tran­zi­tul lui Mercur prin Ber­bec, te stimuleaza sa iei in calcul noi me­to­de de castig, prin asu­ma­­rea unei afaceri pe cont propriu sau a unei sluj­­be care sa-ti permita ma­­nifestarea talentelor.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×