x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 20 decembrie 2011

Horoscop 20 decembrie 2011

19 Dec 2011   •   21:00
BERBEC
In prima parte a zilei, conjunctia Luna-Saturn in Balanta te invita sa fii riguros in ce priveste comunicarea cu cei din jur si respectarea unor angajamente. In a doua parte a zilei, Luna in Scorpion te ajuta sa-ti urmaresti interesele, prin insufletirea si cointeresarea celorlalti. Poti sa obtii ce-ti doresti de la un partener, cu conditia sa fii discret si sa nu fortezi lucrurile.

TAUR
Contextul astral de acum iti este favorabil, mai ales in ce priveste zona muncii si activitatii profesionale. Nu numai ca finalizezi la timp si foarte bine o lucrare, dar ai sansa sa stabilesti termenii unor colaborari avantajoase, pe termen lung. Dupa pranz, Luna in Scorpion sugereaza sa fii mai atent la nevoile si dorintele partenerului.

GEMENI
Pana la pranz, conjunctia Luna-Saturn plasata in Balanta, in zona iubirii, iti confera rabdare si intelepciune in abordarea relatiei sentimentale sau in gestionarea relatiei cu copiii. Este o zi in care iti devine foarte clar ce simti si care e calea potrivita pentru tine de azi inainte. Dupa-amiaza, pot aparea mici activitati la locul de munca, peste programul obisnuit, asa ca fii pregatit pentru un efort suplimentar.

RAC
Pentru tine, configuratia astrala din prima parte a zilei aduce decizii importante care implica familia si planuri pe termen lung legate de locuinta. Este posibil sa te bucuri si de un succes patrimonial sau de gasirea unei solutii in ce priveste imbunatatirea confortului casnic. Dupa-amiaza, cu Luna in Scorpion, pune accentul pe sentimente, iubire si creativitate.

LEU
Principiile morale, convingerile si credintele dupa care te-ai ghidat pana acum sunt supuse analizei sau sunt impartasite celor din jur. Este un moment care aduce revelatii si revizuiri ale convingerilor in urma comunicarii deschise si sincere cu cei din jur. Dupa pranz, Luna in Scorpion iti stimuleaza dorinta de intimitate si sugereaza ca e timpul sa te ocupi de tine si de sufletul tau.

FECIOARA
Simtul practic este stimulat in prima parte a zilei, de catre conjunctia Luna-Saturn, asa ca analizele si calculele in materie de finante sunt foarte bune. E posibil sa gasesti niste solutii eficiente pentru a te pune mai bine in valoare, dar si pentru a fi remunerat corespunzator pentru munca ta. Spre seara, Luna in Scorpion aduce gust pentru studiu, curiozitate, chiar indiscretie.

BALANTA
Conjunctia Luna-Saturn se formeaza in semnul tau zodiacal si te ajuta sa abordezi lucrurile cu intelepciune, calm si rabdare. Desi esti in continuare riguros cu tine, de data aceasta iti dai seama ca e necesar sa fii ingaduitor si poate sa te iubesti mai mult pentru a te putea exprima la adevaratul potential si a implini tot ce-ti doresti. Dupa pranz, finantele ar trebui gestionate cu prudenta.

SCORPION
Pana la pranz, contextul astral vorbeste despre generozitate si altruism. Probabil cineva din preajma ta are nevoie de sprijin, de un sfat sau o indrumare. Fii gata sa oferi ce ti se cere. Partea cea mai frumoasa este ca, in intentia de a ajuta pe altcineva, de fapt te ajuti pe tine. Dupa-amiaza, cu Luna in semnul tau zodiacal, esti sensibil si empatic, asa ca mergi doar unde si cu cine simti.

SAGETATOR
Pentru tine, conjunctia Luna-Saturn in zona prietenilor este de bun augur, in sensul ca iti aduce oamenii de care ai nevoie si un sprijin la momentul potrivit. Relatiile sociale sunt astazi vehicul de oportunitati, asa ca fii deschis si accepta orice invitatie. Spre seara, e posibil sa resimti oboseala acumulata in ultima vreme, asa ca e timpul sa te relaxezi si sa-ti rezervi mai mult timp pentru odihna.

CAPRICORN
In prima parte a zilei, contextul astral vorbeste despre autoritate si putere. E bine de stiut insa ca puterea autentica sta in capacitatea ta de a fi sensibil, deschis, empatic. Asadar, astazi da curs sentimentelor si intuitiei, chiar si in relatiile cu subalternii si colaboratorii. Dupa-amiaza, poti fi pus in ipostaze ciudate, de aceea e bine sa te asculti si sa mergi doar unde te simti bine.

VARSATOR
In cazul tau, configuratia astrala vizeaza planurile pe termen lung, visele si aspiratiile cele mai intense. Ai sansa sa ajungi la oamenii sau informatiile pe care le astepti de mult timp si astfel reusesti sa te apropii de materializarea unor intentii. Spre seara, Luna in Scorpion te indeamna sa faci o analiza la rece a prioritatilor legate de zona profesionala.

PESTI
Probabil astazi ti se intorc niste gesturi frumoase facute la un moment dat fata de cineva. Oricum, beneficiezi de sprijin fara sa ceri, ti se face o favoare, esti recomandat de cineva pentru o afacere sau primesti un dar. In felul acesta, reusesti sa-ti conservi foarte bine resursele materiale si chiar sa le sporesti. A doua parte a zilei este potrivita pentru planificarea unei excursii.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×