x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 21 decembrie 2011

Horoscop 21 decembrie 2011

20 Dec 2011   •   21:00
BERBEC
Luna se afla astazi in Scorpion, in zona re­sur­selor altora, for­mand o configuratie aducatoare de castiguri si avantaje de tot felul. Asadar, profita de conjuncturile favorabile, mai ales la locul de munca. Nu lasa sa-ti scape oportunitatile si fii gata sa-ti asumi un proiect in rol de coordonator, chiar daca asta implica multa bataie de cap, efort si responsabilitate.

TAUR
Astazi e foarte important sa-ti respecti angajamentele si acordurile, sa fii ceva mai atent la dorintele partenerului de viata sau la cele ale partenerilor de afaceri si sa fii cooperant. Mai ales daca ai niste scopuri clare, evita sa pui presiune pe ceilalti. Lucrurile se rezolva astazi prin intelegerea subtila a parerilor celorlalti si transformarea blocajelor in oportunitati.

GEMENI
Desi ai destule lucruri de facut astazi, mai ales la serviciu, reusesti sa te achiti cu brio de toate sarcinile, cu conditia sa delegi o parte din ele. Oricum, experientele de astazi pot aduce revelatii pretioase pentru cei care au ochi sa vada si urechi sa auda, dar mai ales pentru cei care stiu sa-si asculte vocea interioara. In alta ordine de idei, este o zi buna si pentru a te ingriji mai mult de sanatate.

RAC
Luna in Scorpion iti aminteste astazi ca exista si iubire pe lu­mea asta si ai face bine sa lasi deoparte orice alta preocupare pragmatica, pentru a trai din plin expe­rien­tele acestei zile. Creativitatea este la cote inalte, asa ca manifest-o in tot ce spui si faci. In felul acesta, cand si de unde te astepti mai putin, vor veni si niste daruri materiale.

LEU
O zi buna de facut planuri si de luat decizii in familie, in special legate de administrarea finantelor. Se pare ca iti doresti multe, inclusiv un spatiu de locuit nou sau niste schim­bari in acest sens. Totusi, fii atent sa nu pierzi din vedere cheltuielile urgente. Ai rabdare, ia-le pe toate pas cu pas. In alta ordine de idei, aceste zile pot aduce si relatii sau colaborari inedite.

FECIOARA
Luna este ambitioasa in Scorpion, iar aspectul puternic pe care il formeaza cu Marte din zodia ta te stimuleaza sa-ti aperi niste in­te­rese, cu toate armele de care dispui. Se pare ca cel mai puternic atu al tau este discursul elocvent, pertinent si convingator, asa ca nu-ti ramane decat sa-l folosesti cu intelep­ciune si sa obtii ceea ce crezi ca meriti.

BALANTA
Cu Luna in Scorpion, in zona banilor si acumularilor materiale, astazi ar fi indicat sa-ti stabilesti o strategie foarte clara de administrare a finantelor, astfel incat sa eviti cheltuielile hazardate specifice acestei perioade din an. Asadar, fa-ti calcule, stabileste-ti prioritati clare si gaseste solutii pentru conservarea resurselor materiale.

SCORPION
Aspectul frumos pe care Luna prezenta in zodia ta il formeaza astazi cu Marte din Fecioara iti confera determinare, ambitie, fler in recunoasterea oportunitatilor si o excelenta intuitie. Asadar, astazi poti obtine ceva ce astepti de multa vreme, prin intermediul unei relatii benefice sau cu ajutorul unor informatii pe care le accesezi astazi.

SAGETATOR
Prezenta Lunii in Scorpion iti sugereaza sa fii discret, sa vor­besti cat mai putin despre intentiile sau succesele tale, sa fii mereu vigilent. Oricat de tentant ar fi sa exprimi tot ce simti, acum pur si simplu nu este momentul. Cu cat mai discret vei fi, cu atat mai mult vei avea de castigat. In concluzie, urmareste-ti interesele, dar fa-o in liniste.

CAPRICORN
A venit momentul sa te exprimi cu incre­dere, sa vorbesti despre calitatile tale, sa cauti mijloacele potrivite prin care sa fie auzit numele tau si sa fie promovata munca ta. Succesul socio-profesional si material al acestei zile depinde de capacitatea de a iesi in fata, de a te pune in valoare si a te face auzit. De aceea, comunicarea si socializarea sunt esentiale.

VARSATOR
Contextul astral de as­tazi se traduce prin am­bi­tie si putere, iar in ca­zul tau activeaza taman zona carierei si statutului social. Astazi ai la in­demana parghiile ne­ce­sare pentru a atinge un succes profesional mult dorit. Pe de alta parte, ziua de astazi iti adu­ce trecere in fata unor persoane influen­te, asa ca nu ezita sa lan­sezi o cerere sau o propunere unor persoane cu putere de decizie.

PESTI
Cu Luna in Scorpion, astazi se pare ca ai nevoie de niste ras­pun­suri, pe care ti le poate da o persoana oficiala sau cineva cu experienta in dome­niul pe care-l vizezi. Intuitia puternica te ajuta sa ajungi foarte repede la informatiile cautate, asa ca lasa-te ghidat de ea. Se pare ca partenerul conjugal are un rol pozitiv in demersurile tale de astazi.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×