x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 21 februarie 2012

Horoscop 21 februarie 2012

20 Feb 2012   •   21:00

Luna se afla in continuare in Varsator, pana la orele 20:00, dupa care se muta in Pesti, pregatindu-se de aspectul de Luna Noua, care se va forma putin dupa miezul noptii. Asadar, este o zi care aduce idei de innoire si schimbare.

BERBEC
Te afli intr-o perioada importanta, in care astrele te indeamna sa te orientezi spre sinele tau, sa te ocupi de nevoile tale launtrice si de evolutia ta. In acest context, ziua de astazi poate fi dedicata clarificarii unor relatii, revizuirii unor dorinte si aspiratii, reconfi­gurarii unor proiecte. Un prieten joaca un rol important in stabilirea prioritatilor pentru perioada urmatoare.

TAUR
Pentru tine, Luna in Varsator activeaza zona carierei, iar aspectele formate vorbesc despre posibilitatea de a consolida o relatie importanta din sfera carierei sau de a face niste demersuri constructive in cadrul unei afaceri. Orele serii, aflate sub influenta Lunii in Pesti, aduc experiente frumoase prin intermediul si cu ajutorul prietenilor.

GEMENI
Cu Luna in Varsator, astazi ai sansa sa aduni informatii si date ex­trem de utile sau sa cunosti oameni care te pot ajuta sa demarezi o afacere sau sa te lan­sezi intr-un nou domeniu profesional. Seara iti poate aduce reve­latii si intuitii pu­ternice legate de ale­gerile po­trivite care te-ar face sa te simti implinit din punct de vedere al carierei.

RAC
Ziua de astazi repre­zin­­ta pragul pe care te pregatesti sa-l treci, intre un mod de a gandi vechi si unul nou, intre credinte limitative si o constiin­ta extinsa. Este mo­men­tul in care afli, prin di­verse mijloace, ade­va­ruri despre Uni­vers, cons­tiinta, lume. Esti in­demnat sa te deschizi catre planuri superioare spirituale, catre un context mult mai larg.

LEU
Luna in Varsator iti stimuleaza farmecul personal, magnetismul exercitat asupra celor din jur, precum si abi­litatile de negocie­re, co­municare si re­la­tionare. Aspectele sunt constructive, ceea ce inseamna ca astazi joci rolul consilierului sau al celui care stie exact cum sa aduca echilibrul, sa-si promoveze ideile sau sa consolideze relatiile si sa clarifice colaborarile.

FECIOARA
Luna prezenta in Varsator activeaza zona muncii si creeaza un context prielnic pentru aplicarea unor solutii ingenioase, in scopul de a-ti creste eficienta si a-ti im­buna­tati rezultatele. Daca au existat in ultima vreme nemultu­miri legate de venituri sau de administrarea resurselor materiale, astazi poti gasi niste solutii practice si in acest sens.

BALANTA
In cazul tau, Luna in Varsator pune accentul pe iubire, creativitate si bucurie de viata. Astazi reusesti sa te detasezi de o serie de framantari si griji, pentru a te bucura de prezen­ta unui om drag langa tine sau pentru a te dedica unui hobby sau altor activitati relaxante. Cu alte cuvinte, este momentul sa-ti manifesti latura creativa.

SCORPION
Traversezi o perioada extrem de importanta, in care contextul astral te provoaca sa-ti pui intrebari legate de cine esti, ce resurse interioare ai si cum le-ai putea impartasi, astfel incat sa te simti liber si implinit. Poate fi o perioada de liniste, pe care o percepi ca pe o amorteala sau letargie, insa nu este decat un stadiu de pregatire pentru noi inceputuri.

SAGETATOR
Luna in Varsator sti­muleaza curiozitatea, gustul pentru studiu si cercetare, dorinta de a-ti transmite mesajele mai departe. Este o zi care te conecteaza cu lumea din jur, dinami­zeaza relatiile si aduce cunostinte noi, utile. Asadar, fii gata sa accepti invitatii, sa comunici deschis, sa te misti in sensul indicat de intuitie si inspiratie.

CAPRICORN
Contextul astral al zilei de astazi iti confera intrumentele si mijloa­cele necesare pentru a gasi solutii si a lua masuri eficiente in sensul consolidarii situa­tiei materiale si profesionale. Este o zi a regandirii unor strategii de afirmare, de restabilire a echilibrului in plan financiar, eventual de renuntare la unele cheltuieli care nu sunt acum priori­tare.

VARSATOR
Luna se afla in continuare in zodia ta si iti permite sa te ocupi pe indelete de nevoile si interesele personale, lasand in plan secund toate celelalte preocupari. Starea de spirit este foarte buna astazi, asa ca reusesti sa privesti cu mai mult optimism chiar si spre situatiile pe care, cu putin timp in urma, le considerai probleme serioase.

PESTI
E posibil ca multi nativi Pesti sa simta, in aceste zile, ca se afla intr-un punct de cotitura a vietii lor. Prio­ritatile se schimba, vi­ziunea asupra rela­tiilor si vietii, de ase­menea. Este un mo­ment benefic pentru evolu­tie, apropiere de tot ce inseamna Spirit, prin credinta si prin alegeri din iubire, compasiune si genero­zitate.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×