x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 23 februarie 2012

Horoscop 23 februarie 2012

22 Feb 2012   •   21:00

Avem in fata o zi cu Luna in Pesti, in conjunctie cu Mercur si in opozitie cu Marte retrograd din Fecioara. Aspectele tensionate de pe axa Fecioara Pesti predispun la victimizare, impulsivitate, chiar agresivitate. Iata cum reuseste fiecare zodie sa-si gestioneze emotiile:

BERBEC
Contextul astral al acestei zile poate aduce framantari, emotii puternice, sentimentul de neputinta in fata suferintei unui apropiat sau blocaje profesionale. E foarte important acum sa te detasezi de evenimentele exterioare, sa eviti mediile si informatiile care nu-ti fac bine si sa pui accentul pe odihna si relaxare.

TAUR
In cazul tau, zona prietenilor si relatiilor apropiate este direct vizata de aspectele tensionate de astazi. Asadar, pot aparea tensiuni si conflicte in cadrul acestor relatii, datorita asteptarilor mari, tendintei catre critica si reprosuri, sensibilitate accentuata. Dar este si o ocazie de a lamuri cateva aspecte trecute cu ve­de­rea prea multa vreme.

GEMENI
Luna in Pesti si aspectul sau tensionat cu Marte predispun la neinte­le­geri in zona profesiona­la, in relatiile cu sefii. Mai ales daca cineva abuzeaza de timpul si resursele tale sau ia decizii peste capul tau, nu mai esti dispus sa taci, ci faci in asa fel incat sa-ti fie auzite ne­mul­tumirile. Ra­buf­ni­rile, acasa sau la servi­ciu, sunt greu de sta­pa­nit. Nu uita sa-ti asumi eventualele gre­seli.

RAC
Pentru tine, contextul astral incordat de astazi poate aduce neinte­le­geri legate de documente si relatii oficiale, comunicare defectuoasa, intarzieri sau evenimente neplacute legate de calatorii. Asadar, ia lucrurile incet, ai rabdare, fii atent la declaratiile pe care le dai si amana semnarea oricarui act important. Deplasarile si activitatile fizice necesita prudenta.

LEU
In cazul tau, axa ba­nilor este astazi destul de vulnerabila. Poate fi vorba despre cheltuieli neprevazute sau neglijate, despre im­pru­muturi de returnat sau blocarea unor fonduri pe care sperai sa le accesezi. In orice caz, toate demersurile le­ga­te de bani sau alte resurse necesita prudenta. Pe de alta parte, negocierile ar trebui amanate.

FECIOARA
S-ar putea ca astazi sa-ti fie puse in carca nemultumiri, esecuri si frustrari ale celor din jur. In orice caz, esti no­rocos daca scapi necri­ticat astazi, mai ales de partenerul de viata. Asadar, inar­mea­za-te cu rabdare si incearca sa privesti cu detasare manifestarile si reactiile emotionale ale celorlalti. Daca te lasi prins in aceasta energie, nu faci decat sa amplifici o stare si asa tensionata.

BALANTA
Astazi e posibil sa te simti coplesit de sar­ci­ni­le profesionale sau de schimbarile de la lo­cul de munca. Este o zi in­cordata, in care e necesar sa-ti conservi judicios resursele energe­tice si sa-ti administrezi cat mai eficient timpul. E im­portant sa privesti cu de­tasare evenimen­te­le, iar atunci cand in­tam­pini blocaje fa un pas inapoi si asteapta sa vina solutia. Tot ce poti face este sa astepti.

SCORPION
E posibil ca astazi as­tep­tarile si pretentiile ta­le sa fie mai mari mai ales in ceea ce-i priveste pe cei mai apropiati. Parca ti-ai dori mai multa aten­tie, mai mult sprijin, confirmare si aprobare a alegerilor tale. Insa, daca ceea ce as­tepti nu vine, nu in­seam­na ca nu esti iubit. Astazi uita-te mai de­gra­ba la fricile tale care te fac sa suferi si care nu au nici o legatura cu ce fac altii.

SAGETATOR
Impulsivitatea este cu­vantul-cheie al zilei. Esti tentat sa di­rec­tio­nezi ne­mul­tu­mi­rile si ne­implinirile din zona profesionala, inspre fa­mi­lie si cei dragi. Pot aparea ciocniri emo­tio­nale, tensiuni, sen­ti­men­tul ca nu esti sprijinit si trebuie sa le faci pe toate singur. Este o zi valoroasa, care te pune fata in fata cu emotiile si inhibitiile tale, ofe­rindu-ti posibilitatea de a le transforma.

CAPRICORN
Contextul astral tensionat de astazi vi­zea­za zona comunicarii, relatiilor cu rudele sau colegii, deplasarilor si studiilor. Asadar, toate aceste zone necesita prudenta. Daca ai de sustinut un examen, o prezentare sau un interviu, evita graba, precipitarea si reactivi­tatea. Daca pleci la drum, fii prudent, iar daca apare un conflict, rezista tentatiei de a te victimiza.

VARSATOR
Luna plasata in Pesti activeaza zona banilor proveniti din munca si eforturi proprii. As­pec­te­le fiind tensionate, as­tazi ai putea in­tam­pina dificultati in ob­ti­nerea unei sume de bani care ti se cuvine sau iti poate sca­pa printre degete un cas­tig la care sperai. In ori­ce caz, negocieri­le ar trebui amanate sau de­rulate cu in­te­lep­ciune.

PESTI
Esti unul dintre cei mai influentati de as­pec­te­le astrologice de astazi, avand in vedere ca semnul tau zodiacal este direct implicat. As­pec­te­le fiind tensi­o­nate, esti predispus la emotii schim­batoare, chiar agresivitate manifestata in special fata de par­te­ne­rul de via­ta sau co­la­bo­ratori. Nu te lasa influentat de cu­vin­tele sau gesturile celor din jur si sa-ti urmezi propriul adevar in toate.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×