x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 27 februarie 2012

Horoscop 27 februarie 2012

26 Feb 2012   •   21:00

Luna se afla astazi in Taur, intr-o frumoasa conjunctie cu Jupiter si in relatii armonioase cu pla­nete din Capricorn si Pesti. Este o zi fructuoasa, mai ales din punct de vedere material, intrucat stim sa ne urmarim interesele si sa gasim cele mai bune mijloace pentru a ne valoriza calitatile.

BERBEC
Luna in Taur se asaza exact in zona castigu­rilor ma­te­riale si imagi­nii de sine, astfel ca be­ne­­ficiezi de contextul ideal pentru a descoperi noi surse de castig. Pentru cei care s-au aflat in impas financiar, acum pot aparea solutiile po­tri­vite pentru a-l depasi. Pentru a profita din plin de influentele astrale be­ne­fice, e important sa te bazezi mai mult pe intuitie si mai putin pe analiza si logica.

TAUR
Beneficiile, in cazul tau, tin de relatii, co­mu­nicare coerenta si promovare. Cu alte cu­vinte, poti obtine in­clusiv avantaje materiale, chiar daca nu imediate, daca esti dispus sa cooperezi, sa-ti impartasesti intentiile, sa cointeresezi si alti oameni in proiectele tale. De asemenea, e necesar sa fii deschis la nou si sa te adaptezi la schimbari.

GEMENI
Norocul vine astazi pe cai nebanuite si prin intermediul unor oa­meni pe care fie nu-i cunosti, fie nu-i vedeai dispusi sa-ti dea o mana de ajutor. Asa­dar, renunta la planuri, calcule si strategii si, in schimb, fii atent la tot ce se petrece in ju­rul tau si, mai cu sea­ma, primeste mesajele si fii gata sa raspunzi afirmativ la o propu­nere noua.

RAC
Conjunctia Luna-Jupiter din Taur este plasata in zona prietenilor, prin urmare te poti acorda la energia acestei zile numai daca esti deschis, coope­rant, gata sa-ti im­par­ta­sesti ideile si sa te aliezi cu oamenii potriviti. In plus, succesul unui prieten sau o idee a acestuia poate fi o sursa de inspiratie valo­roasa. Relataiile cu strainii sunt de bun augur.

LEU
Astrele sunt de partea ta, in orice demers care tine de profesie, ascensiune, afirmare. Ocazii sunt peste tot in jur, tot ce ai de facut este sa te uiti cu atentie si sa faci alegeri ferme, adica sa stii in ce directie mergi. Cu siguranta vor fi ne­ce­sare niste schim­bari sau ajustari pe ici pe co­lo, nu te atasa de ceva din trecut care nu mai func­tio­neaza, ci des­chi­de-te catre noi oportunitati.

FECIOARA
Provocarile continua in zona relatiilor, gratie lui Marte retrograd in zodia ta. Cu toate acestea, ziua de astazi iti aduce ceva mai multa claritate si te ajuta sa faci niste alegeri categorice in ce priveste viitorul unui partene­riat sau al unui proiect. E important insa si poate fi de ajutor sa ceri sfatul unei persoane neimplicate, care poate privi cu detasare ima­ginea de ansamblu.

BALANTA
In ce te priveste, Luna in Taur poate aduce noroc in demersurile financiare, in sensul ca ai sansa de a obtine castiguri facile, bo­nu­suri, sponsorizari. De asemenea, astazi poti fi favorizat de cineva: fie esti recomandat pentru un proiect, fie ti se incredinteaza o lu­cra­re banoasa, fie intermediezi in avatajul tau o afacere.

SCORPION
Sansele si oportu­ni­tatile vin prin intermediul celor din jur, asa ca e necesar sa ai rabdare, sa nu fortezi lucrurile, ci doar sa astepti propunerea sau pontul care te inspira. Iar cand vine, sa poti spune da, fara sa eziti. In aceste context, ziua aceasta se pare ca-ti aduce exact ceea ce ai nevoie: un parteneriat constructiv si benefic, o veste buna, o propu­nere avantajoasa.

SAGETATOR
Pana in vara, Jupiter, marele benefic, sta in Taur, in zona muncii. E bine sa profiti de aceas­ta perioada, pentru a fa­ce demersurile necesa­re consolidarii unei po­zi­tii profesiona­le, ex­pan­siunii si pros­pe­ri­ta­tii. Astazi, Luna se a­li­a­za cu Jupiter si te ajuta sa faci un pas util inspre succesul unui pro­iect si obtinerea unor avantaje materiale. Cei care cauta loc de munca, astazi il pot gasi.

CAPRICORN
Ziua aceasta iti aduce bucurii si satisfactii de la persoana iubita. Unii nativi se pot indragosti, altii reusesc sa aduca un strop de romantism in relatii deja consa­cra­te, revigorandu-le. Conjunctia Luna-Jupiter in semnul prieten al Taurului este de bun augur, prin aceea ca te ajuta sa-ti deschizi inima si sa te axezi mai mult pe creativitate si inspiratie decat pe ratiune si logica.

VARSATOR
Zona casei si caminului primeste influentele benefice ale contextului astral de astazi. Fie te bucuri pentru succesul cuiva drag, fie sarbatoresti ceva in familie, fie reusesti sa faci o investitie avantajoasa intr-un bun material pentru casa. Oricum, e important ca astazi sa acorzi atentie cu precadere familiei si activitatilor casnice.

PESTI
In cazul tau, Luna activeaza zona comunicarii si deplasarilor. Asadar, astazi poti extrage beneficii de pe urma unor relatii, prin negocieri sau schimb de informatii. Pe de alta parte, unii nativi pot avea parte de calatorii agreabile, chiar aducatoare de noroc. Exista si sansa de a repara niste relatii sau de a clarifica niste nelamuriri in cadrul unui parteneriat.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×