x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 28 februarie 2012

Horoscop 28 februarie 2012

27 Feb 2012   •   21:00

O zi cu Luna in Taur, care ne mentine in zona creativitatii, dar si in cea a in­tereselor de natura materiala. Relatia armonioasa cu Mercur este prielnica deciziilor in­spirate care pot duce la beneficii materiale.

BERBEC
Luna se afla tot in Taur, activand zona finantelor si crescand sansele unor castiguri materiale. Este o zi in care esti invitat sa-ti pui la treaba abilitatile si talentele, sa-ti cresti increderea in sine si sa te bazezi in primul rand pe tine si pe alegerile tale. E bine de stiut ca astazi poti atra­ge conjuncturi favora­bile, dar numai atunci cand esti rela­xat si renunti la control.

TAUR
Esti avantajat in continuare de prezenta Lunii in zodia ta. Astrul iti aduce ipostaze benefice, vesti bune sau experiente agreabile prin intermediul prietenilor, o stare buna si entuziasm in tot ce faci. Este o zi potrivita pentru intalniri cu prietenii, conversatii deschise si sincere, participarea la un eveniment sau orice alta activitate relaxanta.

GEMENI
Vrei, nu vrei, te vei vedea implicat in jocuri si discutii de culise. Afli tot felul de lucruri, ajung la tine informatii neoficiale, sau ai propriile gan­duri si idei de afirmare socio-profesionala, pe care te vezi nevoit sa le pastrezi pentru tine. In acest context, Luna in Taur iti sugereaza ca nu e inca momentul sa iesi in fata, ci e indicat sa fii discret.

RAC
Luna in Taur creeaza contextul favorabil pentru rezolvarea unor probleme juridi­ce sau deblocarea unor demersuri legate de un contract. Se pare ca ai in preajma persoane gata sa te ajute si sa te inspire, astfel ca e posibil sa-ti revizuiesti si unele aspiratii si obiective. Pe de alta parte, o calatorie care a tot fost amanata, acum poate fi facuta sau reprogramata.

LEU
Te bucuri de conjuncturi favorabile in plan pro­fesional, esti susti­nut in derularea unui proiect, afli informatii utile, ti se dezvaluie secrete. In plus, astazi ai toate sansele sa obtii finantare si sa fii sus­tinut material in derularea unui proiect. Nu e nevoie decat sa ceri si ti va da orice ai nevoie. Asadar, lasa deoparte orice gand pesimist si fa-ti cunoscute inten­tiile.

FECIOARA
Luna in Taur este de bun augur pentru tine, mai ales daca astepti o veste de la o institutie sau de la o persoana din strainatate. Ai succes in toate demersurile care tin de studii, examene sau acte oficiale. De asemenea, o colaborare noua se poate contura si oficializa. Imaginea ta poate cunoaste o redresare, mai ales daca in ultima vreme a avut de suferit.

BALANTA
O zi care-ti poate adu­ce beneficii materiale. Poti descoperi sursa unor nereusite din zona profesionala si, implicit, solutiile cele mai bune pentru a indrepta lucrurile. De asemenea, te poti alege cu un bonus sau o re­compensa, in urma re­zultatelor bune de la locul de munca. Unii nativi pot descoperi o activitate noua care le poate aduce castiguri financiare.

SCORPION
O zi frumoasa, sub as­pectul relatiilor, par­teneriatelor, colabo­rarilor si imaginii so­ciale. Astazi ai ocazia sa-ti afirmi potentialul, in cooperare cu cei din jur. Esti intr-o perioada de redefinire profesio­nala, de recastigare a cre­dibilitatii si autori­tatii, iar pentru a obtine succesul e necesar sa inveti sa sim­plifici lucrurile, sa delegi sarcini, sa fii in stran­sa cooperare cu cei din jur.

SAGETATOR
Luna in Taur creeaza un context favorabil pentru activitatile profesionale de zi cu zi. Cu alte cuvinte, tot ce-ti propui pentru astazi decurge cu usurinta si este incununat cu re­zultate bune, iar asta iti reda curajul si puterea de a merge mai departe, avand in ve­dere ca aceasta pe­rioada nu este deloc usoara in ce priveste zona profesionala.

CAPRICORN
O zi frumoasa sub aspectul creativitatii, exprimarii de sine, iubirii. Poti primi declaratii de dragoste, poti petrece clipe mi­nunate cu persoana iubita sau cu copiii ori poti planifica o excursie. In tot cazul, Luna in Taur iti cere sa te orietenzi spre activitati care-ti bucura inima, te inspira si te ajuta sa te deconectezi de orice factor de stres.

VARSATOR
Prezenta Lunii in Taur si aspectul frumos pe care-l formeaza cu Mercur din Pesti iti confera un sentiment de siguranta si liniste interioara, ca si cand totul e bine asa cum este. Este o zi excelenta pentru a te dedica familiei, activitatilor domestice sau nevoi­lor sufletului tau. Cei dragi iti vor veni in intampinare cu gesturi si cuvinte frumoase.

PESTI
Iata o zi care-ti aduce conjuncturi favorabile in ce priveste comunicarea, deplasarile, transmiterea informa­tilor. Vestile primite sunt imbucuratoare, oamenii cu care comunici au cuvinte incurajatoare la adresa inten­tiilor si planurilor tale. Este, de asemenea, o zi buna si pentru cei care sustin examene, interviuri sau conferinte.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×