x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop – 29 noiembrie 2011

Horoscop – 29 noiembrie 2011

28 Noi 2011   •   21:00

Luna imprumuta astazi din atitu­di­nea Varsatorului, asadar, tindem sa ne gandim mai mult la viitor, sa facem proiectii si sa ne stabilim noi aspiratii. De aceea, e important sa ne concentram doar asupra gandurilor pozitive, fiind convinsi ca acestea se vor materializa.

BERBEC
Cu Luna in Varsator, astazi te intereseaza relatiile cu prietenii, proiectele si aspiratiile. Se pare ca ceva nou si pozitiv urmeaza sa intre in viata ta, chiar daca inca nu se vede. Ai incredere in intuitia ta si in semnele pri­mite, fii atent la toate mesajele care ajung la tine si fii dispus sa te detasezi, macar astazi, de latura materiala.

TAUR
Ziua de as­tazi poate aduce o opor­tunitate de afirmare profesionala. Apar conjuncturi favo­ra­­bile pentru a-ti exprima ideile, pentru a adu­ce ceva nou in activita­tea ta, pentru a pasi pe un drum inedit. Devine insa foarte importanta motivatia alegerilor pe care le faci. Alege dupa cum iti spune inima, si nu in functie de ceea ce ai putea castiga sau motivat de teama ca ai putea pierde ceva.

GEMENI
Chiar daca inca iti este teama sa te arunci in necunoscut si sa te lasi purtat de inspiratie, astazi ai putea sa faci un pas inspre im­pli­ni­rea unui vis. Chiar da­ca nu te simti pregatit sau ti se pun piedici. Vei fi uimit sa vezi cum se vor aseza lucrurile dupa ce indraznesti sa incepi de undeva. Mai ales daca ideile tale sunt mai vechi.

RAC
Probabil ca e nevoie sa duci o munca de la­mu­ri­re sustinuta si chiar sa pui presiune pe cineva pentru a-ti recupera niste bunuri sau o suma de bani. Totusi, trebuie sa stii ca exista mai mari sanse de rezolvare daca renunti la in­ver­su­nare. Mai ales ca aceasta perioada iti adu­­ce exact ex­pe­rien­te­le de care ai nevoie pentru a vindeca niste tipare mai vechi legate de munca, profesie, cariera.

LEU
Cu Luna in Varsator primesti destula admiratie si apreciere, insa ai grija sa nu te umfli prea mult in pene, pentru ca risti sa deranjezi niste orgolii sus-puse. De asemenea, fii atent la propunerile pe care le primesti si angajeaza-te doar in acti­vitati si colaborari care iti plac si carora le poti face fata. Oricum, evita deocamdata semnarea vreunui act oficial.

FECIOARA
Nonconformismul ma­ni­festat la locul de mun­ca nu e privit cu ochi buni de cei din jur si mai ales de superiori. E ne­ce­sar sa gasesti o cale de mijloc, o formula echilibrata de exprimare, astfel incat sa nu re­nunti la ideile tale si, in acelasi timp, sa nu de­ranjezi pe nimeni. Pe de alta parte, astazi poti ape­la cu incredere la re­me­dii alternative pentru ameliorarea unei probleme de sanatate.

BALANTA
Astazi esti intr-o dispozitie romantica si creativa, asa ca tot ce ai de facut este sa te ex­primi exact asa cum simti, sa rostesti ade­va­­­rul legat de sentimentele tale, sa dai frau liber creativitatii si imaginatiei, lasand la o parte neincrede­rea, gandurile pesi­miste sau asteptarile. Cu alte cuvinte, iesi din tipare si permite-ti sa te manifesti liber si chiar extravagant.

SCORPION
Esti nerabdator sa te arunci in necunoscut, sa accepti o provocare in sfera profesionala, insa teama de judecatile altora sau de esec inca te mai tine pe loc. Lectia zilei este renuntarea la confortul sigurantei si acceptarea noului, di­zol­varea atasa­men­te­lor si libertatea de ex­pre­sie. Fa exact ce-ti spu­­ne inima si asuma-ti riscurile aferente, fi­in­d constient ca riscuri exis­ta oricum.

SAGETATOR
Esti avantajat si bine sustinut de astre din punct de vedere financiar, insa, pentru a le veni in intampinare, e necesar sa-ti stabilesti foarte clar dorintele si sa lansezi intentiile. Daca esti nehotarat, vei primi nehotarare. Daca stii ce vrei, exact acele experiente se vor materializa in realitatea ta. Asadar, poate ca ar fi bine ca astazi sa iei o foaie de hartie si sa-ti notezi dorintele.

CAPRICORN
Ceva mai mult optimism si un strop de in­cre­dere nu ti-ar strica. Mai ales astazi, cand contextul astral iti pre­ga­teste terenul pentru a te pune in valoare si a extrage beneficii, inclusiv materiale, de pe urma talentelor si creativitatii tale. Asadar, in loc sa te uiti la ce lip­seste, multumeste pentru ce ai. In loc sa te sabotezi si sa te critici, apreciaza-ti calitatile si ai incredere in tine.

VARSATOR
S-ar putea ca ideile si initiativele tale sa se bata cap in cap cu asteptarile familiei sau cu dorinta de siguranta si confort a acesteia. Astazi e necesar sa ga­sesti un echilibru intre ce vrei tu si ce vor cei dragi, intre dorintele tale si ale lor. Cu in­te­lepciune si incredere, vei gasi calea potrivita pentru a pastra armonia si, in acelasi timp, pentru a-ti urma drumul dictat de intuitie.

PESTI
Te-ai ocupat destul de altii si de problemele lor, probabil din acest motiv te simti usor de­vi­talizat, asa ca astazi ocupa-te de tine. E clar ca ai nevoie de odihna si relaxare, iar daca nu-ti oferi singur, vei fi "ajutat" de o problema de sanatate, care te va obli­ga sa ai grija de tine. Fii con­stient de gan­du­rile tale si de efectul pe care aces­tea il pot avea asu­pra realitatii pe care o creezi.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, consilier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×