x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 30 noiembrie 2011

Horoscop 30 noiembrie 2011

29 Noi 2011   •   21:00

Luna traverseaza astazi Varsatorul, iar aspectele pe care le formeaza indica faptul ca, pentru a putea merge mai departe, e necesar sa clarificam o serie de neintelegeri din trecut. Iata ce este posibil pentru fiecare zodie:

BERBEC
Astazi poti revedea persoane din trecut cu care ai de reglat niste conturi. Reapar in viata ta prieteni vechi sau oameni cu care ai initiat niste discutii sau proiecte, pentru a relua demersurile incepute. De asemenea, ziua de astazi este excelenta pentru a-ti redefini aspiratiile si a face niste alegeri legate de educatie, studiu, evolutie.

TAUR
Actiunile intreprinse in zona carierei pot fi incununate de succes, mai ales daca ur­ma­resti deblocarea unor fonduri sau obtinerea unei finantari pentru un proiect. Insa, oricare e urgenta, nu forta mana nimanui, caci poti obtine efectul contrar. Pe de alta parte, in aceste zile, evita cheltuielile extra­vagante si asigura-te ca esti la zi cu platile.

GEMENI
S-ar putea sa ai sentimentul ca te invarti in cerc. Aceas­ta are insa rolul de a te trezi
din­tr-o ilu­zie, de a te ajuta sa trans­­formi un tipar de gan­­dire si actiune ne­cons­tructiv. As­tazi fii atent la ce gan­desti, ramai con­sti­ent in mij­lo­cul oricarei ex­pe­rien­te si accepta to­tul ca pe o consecinta a ale­ge­ri­lor trecute. Iar pentru a schimba re­zul­tatele pe viitor, schimba gandurile si perceptia.

RAC
Se pare ca astazi ai de reglat niste conturi mai vechi cu un asociat, un partener de afaceri sau un fost partener de viata. Daca e vorba des­pre impartirea unor sume de bani sau a unor bunuri, astazi ai sanse sa gasesti so­lu­tiile cele mai bune pentru a ajunge la un consens. Sfatul unui specialist sau al unei persoane avizate din exterior iti poate fi de mare ajutor.

LEU
Ai puterea de a materializa orice iti propui, mai ales in ce priveste zona profesionala si beneficiezi si de suportul celor din jur. Ziua este po­tri­vita pen­tru a clarifica niste nein­te­le­geri sau a co­recta niste greseli din trecut facute fata de per­­soana iubita sau fata de cineva drag. In privinta finantelor, abtine-te de la cheltuieli inu­tile, intrucat simtul practic nu e punctul tau forte.

FECIOARA
Luna in Varsator acti­vea­za zona muncii. As­pec­tele sunt armoni­oa­se, ceea ce inseamna ca astazi ai spor si esti eficient la serviciu. Totusi, e bine sa te concentrezi asupra proiectelor deja in­cepute, fiind un mo­ment bun pentru ajus­ta­rea acestora. In alta ordine de idei, aceasta perioada poate fi ceva mai tensionata la nivelul relatiilor cu familia, asa ca evita conflictele.

BALANTA
Noul inceput pe care-l doresti poate veni in via­ta ta, in plan afectiv sau creativ, cu conditia sa-ti vindeci vechile rani emotionale si con­vin­geri limitative legate de astfel de experiente din trecut. Astazi poti lasa ceva in urma, poti renunta la asteptari sau inhibitii, astfel lasand loc schimbarii si noului. Procesul alchimic care are loc la nivel sufletesc si emotional te ajuta
sa-ti re-creezi viata.

SCORPION
Luna in Varsator te aju­ta sa capeti o noua perspectiva, un mod de a vedea familia, caminul, patrimoniul. Daca pa­na acum ai lasat gan­durile pesimiste sa te opreasca, astazi poti trans­forma aceste gan­duri, orientandu-le intr-o directie care sa ser­veasca binelui tau cel mai inalt. E foarte important sa asculti atat mesajele din exterior, cat si pe cele din interior.

SAGETATOR
Pentru tine, Luna in Varsator, in zona comunicarii, inseamna discutii, intalniri, transmiterea unor mesaje, plimbarea unor documente de colo colo. Este o zi a miscarii si schimburilor, insa fii atent la acuratetea informatiilor, intrucat Mercur este retrograd in zodia ta si poate duce la rastalmacirea cuvintelor, neintelegeri, greseli de redactare a unor documente.

CAPRICORN
Traversezi una dintre perioadele cele mai importante din acest an, gratie conjunctiei Venus-Pluto din zodia ta. Asadar, acum e mo­mentul sa transformi tot ce nu-ti place la tine, de la ganduri si emotii toxice si pana la aspect fizic. In alta ordine de idei, ziua de astazi este potrivita si pentru a inventa noi solutii si mijloace de crestere a veniturilor.

VARSATOR
E posibil ca in ultimele zile Mercur retrograd sa-ti fi incurcat itele in ce priveste relatiile cu prietenii sau cu sus­ti­natorii. Astazi ai posibilitatea sa clarifici cateva dintre ne­in­telegeri, sa pui la punct detaliile unui proiect si chiar sa reiei o idee abandonata sau o relatie intrerupta la un moment dat.

PESTI
Astazi incepi sa intelegi scopul si utilitatea unor decizii luate de sefi sau a unor schimbari din zona profesionala, care a pana acum ti se pareau fara noima. Oricum, este o zi a introspectiei si autoanalizei, in care poti descoperi ce si unde ai gresit, care sunt pasii de urmat si unde e necesar sa schimbi ceva.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, consilier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×