x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 7 decembrie 2012

Horoscop 7 decembrie 2012

06 Dec 2011   •   21:00

Ziua de astazi se afla sub influenta Lunii in Taur, care trimite raze benefice catre Venus din Ca­pricorn si Marte din Fecioara. Asadar, se formeaza un frumos trigon de pamant care aduce, cel putin unora dintre noi, sanse de pros­peritate.

BERBEC
In cazul tau, Luna in Taur se asaza exact in zona banilor si resur­selor materiale, semn ca astazi poti gasi niste culoare noi de valorificare a unor calitati sau solutii foarte eficiente de crestere a unei afa­ceri si profitului aferent. Asadar, concentreaza-te asupra acestui segment, ai incre­de­re in tine si in in­tui­tia ta, actioneaza cum crezi de cuviinta, si nu cum te sfatuiesc altii.

TAUR
O zi frumoasa, in ce pri­veste zona sentimentala, creativitatea si relatiile cu oameni dragi din viata ta. Ai par­te de gestu­ri mi­nu­nate din par­tea per­soa­nei iubite sau co­­piilor, esti inspirat si poti lu­cra cu succes la un pro­iect artistic, ai toa­te con­ditiile pentru a te sim­ti bine. Asa­dar, lasa pentru o zi se­ri­ozitatea la o par­te si joaca-te, distreaza-te, bucura-te!

GEMENI
Luna in Taur si confi­guratia frumoasa in care este implicata iti poate aduce liniste in­terioara, un sentiment accentuat de si­gu­ranta si confort emo­tional. In acelasi timp, se poate stabiliza ceva si in sectorul fi­nanciar, dar si in ca­min. Un ajutor nesperat te poate scoate dintr-o incur­ca­tura legata de un imprumut, o datorie sau o relatie defectuoasa cu un apropiat.

RAC
Esti omul potrivit la locul potrivit. Printr-un concurs fericit de imprejurari, astazi ai de castigat prin inter­me­­diul prietenilor sau cunostintelor. O informatie sosita la mo­men­­tul potrivit, o in­vi­ta­tie sau o propunere poa­­te insemna lan­sa­rea intr-o colaborare fruc­­tuoasa. Da­ca se pu­ne problema sem­­narii unui contract, as­teap­ta pana pe 15 sau informeaza-te bine.

LEU
Ziua de astazi iti creea­za cadrul perfect pentru a te pune in valoare si a-ti asuma puterea, mai ales in fata unor persoane cu au­toritate. Este mo­mentul sa fii re­compensat pentru talentul si munca ta, asa ca e po­sibil sa te alegi cu o cres­tere a sa­lariului sau cu un pro­fit mai ma­re obti­nut dintr-o a­fa­­ce­re. Unii nativi isi pot gasi locul de mun­ca visat, altii isi cresc credibilitatea.

FECIOARA
Demersurile administrative si juridice, ac­ti­vitatile care impli­ca re­latii cu strai­na­tatea, ca­latoriile lungi si stu­dii­le au suc­ces. Obtii apro­b­a­ri, primes­ti ras­pun­suri pozitive, esti im­plicat in pro­iec­te de an­ver­gu­ra care te ins­pi­ra. Es­te o zi favorabi­la si pen­tru a face pasul ur­ma­tor intr-o relatie sen­­timentala. Cu alte cu­­vinte, unii na­tivi co­cheteaza cu ideea de casatorie.

BALANTA
Tu esti rasfatat de astre, in sensul ca iti pica din cer tot felul de chilipiruri, favoruri, plocoane. Poti incheia afaceri profitabile sau pur si simplu castigi prin intermediul altora, prin resursele pe care ti le pun la dispozitie sau favorurile pe care ti le fac. De asemenea, astazi poti contribui la bunasta­rea familiei, prin sprijinul pe care-l oferi pentru o investitie.

SCORPION
Contextul astral de astazi vorbeste despre experiente frumoase si conjuncturi fericite in ce priveste comunica­rea, relatiile, parte­ne­riatele si imaginea pu­bli­ca. Te bucuri de re­cu­noastere si respect. Ii insufle­testi cu usu­rin­ta pe cei din jur si ii inspiri sa te ur­meze in de­rularea unui proiect, ai sus­ti­nere din partea prie­tenilor, prin ur­mare, ai toate ingredientele unei zile reusite.

SAGETATOR
Luna frumos aspectata in Taur, in zona muncii, iti poate aduce astazi un succes, niste roade intr-un proiect, rezultate foarte bune la serviciu. Oricum, performantele tale nu vor trece neobservate, ci vor fi remarcate de persoane cu putere de decizie si recompensate, inclusiv material. Asadar, continua sa faci treaba buna, iar beneficiile vor veni de la sine.

CAPRICORN
Frumoase experiente iti sunt rezervate as­tazi, mai ales in plan sentimental, dar si in ce priveste practicarea unui hobby, exprima­rea creativa si artistica, relatiile cu oa­meni dragi. Pentru asta insa e necesar sa te relaxezi, sa lasi putin deoparte sarcinile profesionale si incordarea aferenta si sa te bucuri de fiecare moment frumos al zilei.

VARSATOR
Ziua de astazi iti rezer­va momente minunate in familie, prin im­par­tasiri, petrecerea tim­pu­lui impreuna sau ges­turi generoase. Poti pri­mi o veste buna legata de o investitie sau ga­ses­ti banii necesari pen­tru a cumpara un bun material im­por­tant. Cineva pune o vor­ba buna pentru ti­ne, te sprijina din um­bra sau te recomanda pen­tru a obtine un a­van­taj material.

PESTI
Succesul zilei de astazi tine de capacitatea ta de a receptiona orice mesaj si de a-l transmite mai departe la momentul potrivit. Se pare ca esti un mesager pe care toata lumea se ba­zeaza, iar prin in­terme­diul acestui rol asu­­mat, poti afla la ran­dul tau informatii ex­trem de utile. De ase­menea, astazi poti in­chega noi relatii, extrem de benefice pentru proiectele tale.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×