x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 9 decembrie 2011

Horoscop 9 decembrie 2011

08 Dec 2011   •   21:00

Cu Luna in Gemeni, care se afla in relatie tensionata cu Mercur retrograd din Sagetator, e posibil ca astazi sa ne confruntam cu emotii schimbatoare, confuzie sau incurcaturi legate de comunicare.

BERBEC
Astazi e necesar sa fii foarte atent la ce spui, pentru ca esti predispus la indiscretie si gafe de tot felul, mai ales fata de rude si de prieteni. Calatoriile, daca nu sunt urgente, este de preferat sa fie amanate, iar semnarea documentelor necesita atentie la toate detaliile. In acelasi timp, fa in asa fel ca orice informatie pe care o transmiti sa fie clara si sincera.

TAUR
Chiar daca arzi de nerabdare sa faci niste cumparaturi, iti recomand sa mai astepti. Asta pentru ca simtul practic iti lipseste, tinzi sa faci alegeri bazate pe emotii, poate chiar pe frustrari de tot felul, asadar, e limpede ca nu e momentul oportun pentru astfel de demersuri. Fa tot ce poti pentru a-ti conserva resursele, in loc sa le risipesti.

GEMENI
Aspectul tensionat dintre Luna si Mercur iti poate crea o stare de neliniste, nerabdare, hi­persensibilitate. Tinzi sa iei personal ori­ce remarca sau ob­servatie cu iz de criti­ca, ai senzatia ca toata lumea vrea ceva de la tine si esti destul de irascibil. Incearca sa te asiguri ca intelegi co­rect intentiile si me­sa­jele celor din jur si in­cearca sa abordezi to­tul cu mai multa detasare.

RAC
O zi destul de delicata in ce priveste starea e­mo­­tionala si fizica. Fie te apasa foarte mul­te lu­cruri, in urma asu­marii unui numar prea mare de responsabi­li­tati, fie esti intr-o stare me­lancolica si nu ai chef de nimeni, fie sta­rea de sanatate este su­breda. In orice caz, este o zi a izolarii si in­tros­pectiei. Nu e mo­men­tul deciziilor im­por­tante, ci e mai po­tri­vita o pauza de relaxare.

LEU
Zona prietenilor este direct vizata de tranzi­tul Lunii prin Ge­meni. Aspectele sunt tensionate, semn ca astazi ai putea avea sentimentul ca vorbesti o limba diferita de a celor din jur. Una in­trebi, alta ti se ras­punde, una ceri, alta ti se ofera. E destul de greu sa-ti pastrezi calmul, insa lectia zilei este exact delimitarea de toti si toate prin renuntarea la asteptari.

FECIOARA
Zona profesionala se afla astazi sub incidenta contextului as­tral tensionat, astfel ca totul pare invaluit in ceata. Cerintele sefilor iti par fara sens, iti sunt neclare si astfel poti face greseli cu usurin­ta. Prin urmare, asigu­ra-te ca intelegi perfect ce ti se comunica, mai ales dinspre varful ie­rar­hiei, fii atent la de­ta­liile proiectelor de care te ocupi si amana ori­ce decizie importanta.

BALANTA
Astazi fii atent la informatiile pe care le cauti si mai ales la cele pe care le primesti. Mai cu seama daca ti-ai propus sa rezolvi niste chestiuni juridice sau administrative, se pare ca, din neglijenta sau neatentie, un functio­nar sau o persoana la care ajungi te poate induce in eroare prin furnizarea unor date incorecte. Verifica ori­ce informatie inain­te sa o iei de buna.

SCORPION
Daca te bazai pe spriji­nul financiar al unei per­soane din familie, a­cesta nu va veni, cel pu­tin astazi. E posibil sa intervina ceva in ul­ti­mul moment si ci­neva sa-si retraga o pro­mi­si­u­ne. De ase­me­nea, s-ar putea sa-ti amin­testi de datorii mai ve­chi de care e musai sa te achi­­ti. In orice caz, as­tazi e de preferat sa te bazezi doar pe tine si sa fii precaut in toate de­mer­surile legate de bani.

SAGETATOR
Luna se asaza astazi exact in semnul de vi­zavi, aducand in prim-plan relatiile, co­mu­nicarea, parteneriatele. Aspectele sunt in­cor­date, ceea ce in­seamna ca orice decizie importanta in aceasta zona ar trebui ama­nata, mai ales daca trebuie sa sem­nezi un contract. As­­tazi ai toate con­di­tii­le necesare pentru a dis­cuta des­chis cu par­te­nerul de via­ta si a la­muri niste neinte­le­geri.

CAPRICORN
In ce te priveste, Luna in Gemeni tulbura ape­le la locul de mun­ca. Fie se defec­teaza aparatura cu care lucrezi cand ti-e lumea mai draga, fie iti sunt rastalmacite cuvintele, fie ti-e greu sa comunici si sa cooperezi cu co­legii. Cu alte cuvin­te, iti este pusa rab­darea la incercare, asa ca ia totul usor, ple­cand de la premisa ca absolut totul se re­zolva.

VARSATOR
Contextul astral de astazi te predispune la exagerari sau gafe in relatiile cu persoana iubita sau cu prietenii. Mai cu seama daca te simti neglijat sau ironizat in urma exprimarii unor idei, tinzi sa raspunzi cu reprosuri, critici sau ironii deloc subtile. Oricum, lectia zilei este cumpatarea la orice nivel. Excesele si extravangantele sunt de evitat.

PESTI
In cazul tau, comunicarea este afectata in familie, dar si in rela­tiile cu superiorii. Ai senzatia ca tu si cei din jur vorbiti limbi dife­rite, pentru ca exista tendinta, si de o parte, si de alta, sa fie ras­tal­macite cuvintele si distorsionat sensul unor mesaje. In consecinta, nu e cazul sa dramatizezi si nu lua in serios orice veste primita pana nu o verifici de mai multe ori.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×