x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop luni 23 aprilie 2012

Horoscop luni 23 aprilie 2012

22 Apr 2012   •   21:00
Horoscop luni 23 aprilie 2012

Luna incepe sa creasca si strabate astazi ultimele grade ale zodiei Taurului, pana spre orele 19:00, cand se va muta in Gemeni. Conjunctia Mercur-Uranus formeaza un aspect armonios cu Destinul, ceea ce inseamna ca astazi putem avea parte de suprize placute si schimbari favorabile.

Berbec
Ziua aceasta iti poate aduce vesti neasteptate, raspunsuri favorabile sau surprize placute prin oameni aflati la mare distanta, eventual in strainatate. Este o zi in care intentiile curajoase cu iz de schimbare se materializeaza rapid, asa ca e important sa faci alegeri curajoase si sa te bazezi mai mult pe tine si mai putin pe altii.

Taur
Pana spre seara, Luna se afla in continuare in zodia ta, asa ca te poti concentra asupra propriilor nevoi si interese. Fie ca e vorba despre imaginea ta sau de un proiect la care lucrezi, poti avea rezultate incantatoare. Pe de alta parte, e posibil ca astazi sa primesti un ajutor providential.

Gemeni
Desi esti introvertit in aceste zile sau cauti tot mai mult solitudinea, ziua de astazi iti poate aduce o propunere neasteptata, tentanta si benefica, prin intermediul unui prieten sau al unei cunostinte. Este o perioada a schimbarilor de directie in ce priveste aspiratiile, proiectele si relatiile.

Rac
Evenimentele din aceste zile si alegerile pe care le faci iti pot schimba in sens favorabil traiectoria profesionala si sociala, statutul, imaginea si sensul vietii. Te afli intr-un punct in care iti sunt disponibile foarte multe posibilitati de crestere si evolutie, iar prietenii joaca un rol important in asta.

Leu
Luna in Taur este de bun augur in ce priveste demersurile de afirmare profesionala. In acelasi timp, conjunctia Mercur-Uranus in Berbec, in aspect armonios cu Destinul, iti poate aduce vesti bune de departe, precum si idei indraznete si aspiratii noi. Este un moment favorabil pentru toti cei care au curajul acum sa paseasca pe cai nebatatorite.

Fecioara
Daca in ultima vreme ai tot facut demersuri pentru schimbarea locuintei sau pentru achizitionarea unui bun imobiliar, astazi, sau in zilele care urmeaza, se pot debloca niste fonduri sau intri in posesia unor resurse materiale care te ajuta sa rezolvi rapid ceea ce ti-ai propus. Cineva poate pune o vorba pentru tine undeva sau iti pune la dispozitie resursele proprii.

Balanta
Tu esti in continuare rasfatat. Luna in Taur iti netezeste drumul spre resursele materiale sau de alta natura, de care dispun altii. Cu alte cuvinte, poti primi daruri, ti se fac niste concesii sau beneficiezi de avantaje de tot felul. Pe de alta parte, conjunctia Mercur-Uranus in Berbec aduce elemente de noutate in relatii si parteneriate.

Scorpion
Pentru tine, Luna in Taur inseamna stabilitate, consolidare a unei relatii, asociere pentru un scop comun, magnetism. Insa deloc de neglijat sunt si aspectele care vizeaza zona muncii si a finantelor, care cunosc acum o revigorare rapida, prin idei si proiecte noi. Cu alte cuvinte, pentru a atrage prosperitatea, e necesar sa te arunci in necunoscut.

Sagetator
Astazi muncesti cu drag si spor, dar mai ales cu scop. Nu misti un deget fara sa stii care pot fi beneficiile sau castigurile, ceea ce e o noutate pentru tine. Pe de alta parte, te afli intr-un moment de asezare a destinului pe un fagas nou, prin alegeri indraznete, schimbari de abordare si de filozofie.

Capricorn
Dragostea pluteste in aer. Fie ca esti intr-o relatie deja consacrata, fie esti la inceputul unei povesti amoroase, cerul astral te indeamna sa-ti deschizi inima si sa lasi sentimentele sa se manifeste prin alegerile pe care le faci. Este o perioada in care reinveti sa te bucuri de lucruri simple, de oamenii dragi, de viata in general.

Varsator
Luna plasata in Taur, in zona sufletului, te poate inspira sa te apropii de familie sau sa te intorci in locuri din trecut. Este o zi buna si pentru a te ocupa de o problema patrimoniala sau a te reapropia de cineva drag din familie. Pe de alta parte, in aceste zile, poti lega noi relatii sau poti face o calatorie neprogramata.

Pesti
Suprizele continua, mai ales sub aspect financiar. Multi nativi Pesti au acum ocazia sa descopere noi culoare de manifestare, noi forme in care sa-si aseze talentul si calitatile. Stima de sine, increderea in propriile forte, precum si curajul de a face ceva nou, le pot aduce beneficii nesperate.

Valeriu Panoiu, astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic