x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop zilnic, 5 august 2016: Te simţi energic, iar acest lucru e remarcat şi de cei din jur

Horoscop zilnic, 5 august 2016: Te simţi energic, iar acest lucru e remarcat şi de cei din jur

04 Aug 2016   •   19:50

Berbec: Primeşti un telefon sau o scrisoare din partea unei persoane dragi care îţi cere o întâlnire. Stai însă prost cu timpul.

Taur: Începi să te descurci mai bine în contexte sociale. Ştii să faci conversaţie, iar dacă vei fi invitat în oraş, vei deveni vedeta serii.

Gemeni: Te simţi energic, iar acest lucru este remarcat şi de cei din jurul tău, care încep să te privească cu alţi ochi. Seara ai parte de o cină romantică.

Rac: Este momentul ideal pentru a cere o mărire de salariu sau o promovare. Solicitarea ta va cântări greu. Seara se întrevede o petrecere.

Leu: Te trezeşti morocănos. Simţi că nu vei putea face nimic altceva, toată ziua, decât să leneveşti. Obligaţiile însă te forţează să ieşi din casă.

Fecioară: Îţi pui la bătaie creativitatea pentru a rezolva o situaţie stringentă la locul de muncă. Efortul tău e notat şi apreciat.

Balanţă: Un prieten sau un membru al familiei este supărat şi necomunicativ. Îţi faci griji să nu fie vina ta. Abordează-l cu înţelegere şi căldură.

Scorpion: Puţină introspecţie ţi-ar putea dezvălui un talent de care nu erai conştient că îl ai. Nu îţi rămâne de făcut decât puţin antrenament.

Săgetător: Te integrezi într-un grup nou, cu preocupări în domenii spirituale pe care până acum nu le luai în serios. E o experienţă bizară, dar fascinantă.

Capricorn: Viaţa intimă este principala ta preocupare de azi. Tot ce faci pe parcursul zilei – cumpărături, sport –  este pentru a-ţi încânta diseară partenerul.

Vărsător: Îţi descoperi talentul pentru afaceri şi gestionarea banilor. Începi să te interesezi de domeniul imobiliar sau de alte investiţii.

Peşti: Lipsa de comunicare cu un partener de afaceri sau un coleg tensionează relaţiile. Fă primul pas şi încearcă să rezolvi calm problema.

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic