x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop zilnic, luni, 16 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni, 16 iulie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

15 Iul 2012   •   21:00

Berbec

Tu relationezi foarte frumos, esti prietenos, sociabil si poti intra pe sub pielea oricui. Atentia iti este concentrata pe relatia cu partenerul de viata sau cu copiii. In urmatoarea perioada poti retrai situatii din trecut prin care iti poti revizui modul de comunicare cu cei dragi. Pana in 8 august se recomanda evitarea speculatiilor financiare sau achizitionarea de produse de lux.

Taur

Te simti foarte bine in pielea ta. Poti simti sa petreci mai mult timp acasa, in compania prietenilor apropiati sau poate chiar a parintilor. La locul de munca esti calm, cumpatat, iti castigi usor respectul si autoritatea asupra celor din jurul tau. Asculta-ti corpul, hraneste-te sanatos si, cel mai important, gandeste sanatos pentru a-ti pastra starea de sanatate.

Gemeni

Pe tine contextul astral te sustine pentru a-ti constientiza cunostintele acumulate si pentru a le pune in practica. Este o perioada de revizuire a tiparelor mentale si, nu neaparat, propice pentru a demara noi actiuni. Intuitia este cu tine si, chiar daca ratiunii nu ii sunt clare mesajele, poti face lucrul potrivit, la momentul potrivit, altfel decat ai fi facut-o in trecut.

Rac

Tu ai invatat multe despre armonie in ultima perioada, relationezi frumos, iti etalezi deschis emotiile si sentimentele catre cei apropiati sau cei din familie. Cea mai evoluata relatie pare sa fie cea cu tine insuti si cu trecutul personal sau cu radacinile din familie catre care poti privi cu intelepciune, iubire si compasiune. Te poti simti eliberat de limitele vechiului Tu.

Leu

Ai succes, te simti sustinut, iubit si dorit de prieteni si de oameni influenti ca urmare a modului tau bland, afectuos si cald de a relationa. Iti sunt apreciate intelepciunea manifestata, sinceritatea dar si responsabilitatea asumata. Echipa, grupul sau organizatia din care faci parte este in plina ascensiune si intri in contact cu tot mai multi oameni.

Fecioara

Ca urmare a experientei de viata acumulate, tu esti increzator in tine, serios, cumpatat, grijuliu si econom. Te manifesti cu tact si diplomatie in relatiile sociale, esti modest si ai un spirit practic desavarsit. Te bucuri de increderea si stima celor din jurul tau si iti poti atrage binemeritat succesul, popularitatea si bunavointa persoanelor influente.

Balanta

In cazul in care se intampla sa intampini vreo situatie dificila, prin modul tau de manifestare plin de rabdare, staruinta, stapan pe tine, in cele din urma iti vei asigura succesul. Astrele te sustin si te lumineaza in a vedea evolutia ta spirituala, extinderea constiintei tale. Se poate materializa o calatorie lunga pe care sa o savurezi din plin sau din care sa ai de castigat.

Scorpion

Tu te poti bucura de reusita intr-o sarcina oficiala, in cadrul unei institutii publice. Poti constata, de exemplu, ca unele probleme de sanatate s-au ameliorat. Probabil in ultima perioada te-ai supus oricarei forme de autoritate si ai manifestat o mentalitate de subaltern. Prin conjuncturile care se vor crea, poti avea ocazia sa iti cresti autoritatea si prestigiul.

Sagetator

Tie ziua de astazi iti aduce succes in afacerile publice, daca erai implicat in actiuni legale sentinta se poate pronunta in favoarea ta. Primeste sprijinul unor persoane mai in varsta sau mai intelepte si lasa-i sa te invete lectia prudentei. Sunt avantajate parteneriatele care iti aduc implinire sufleteasca, dar pot favoriza si castiguri financiare la momentul potrivit.

Capricorn

Tot ce intreprinzi acum in materie de cariera iti poate aduce succese extraordinare, bucura-te din plin de ele pentru ca este posibil sa nu fie de lunga durata. Manifesti o fire energica si esti increzator in fortele proprii. Esti inzestrat cu rabdare, ambitie si poti coordona cu succes un grup mare de oameni. Pastreaza-ti modestia si bucura-te de noile responsabilitati.

Varsator

Tu lasi celor din jur impresia de om profund, serios, meditativ. Ai o imaginatie debordanta, esti senzitiv, inspirat si te poti arata atras de avocatura, folosofie sau fizica. Iti traiesti intens emotiile si sentimentele si te lasi impresionat de arta. In relatia cu copiii si cu partenerul de viata, te manifesti deschis, esti iubitor, foarte comunicativ si le castigi atentia si admiratia.

Pesti

Tu esti senzitiv, ituitiv, imaginativ dincolo de orice limita si poti intra in conflict cu autoritatea sau cu cei care incearca sa te tempereze. Poti manifesta tendinta de a trai in voia sortii, fara sa iei vreo atitudine sau poti chiar dispretui munca fizica. Stabileste-ti obiective precise de la care sa nu te abati pentru a avea o directie si pentru a nu fi coplesit de confuzie.

×